Mutassuk meg ki Amerika csapata

A mai találkozó, ha nem is annyira fontos, mint a két csapat múltjában már felbukkanó SB döntők, de az idei szezonra nézve most majdnem annyit jelent egy esetleges győzelem.

Igen, egy győzelemmel újra a Bengals előtt lennénk kényelmesebb helyzetben, egy vereséggel majdhogynem elkezdhetjük nézegetni a draftra jelentkezők listáját. Az elmúlt időszakban, ahogyan a Bowl.hu fórumon valaki megjegyezte, min den találkozón van egy fontos visszatérőnk, de el is veszítünk mindíg egy fontos lánc szemet. Most Woodley tér vissza, de Colon kidőlt valószínűleg az egész szezonra és Allen sem játszhat Dallasban. Az ellennél egy hiányzó lesz a védelem közepéről Jay Ratliff azonban a legfontosabb láncszemük az ujjsérüléssel bajlódó Dez Bryant vállalja a játékot, hogy ez mennyire akadályozza majd azt csak a mérkőzésen látjuk majd, reméljük hasonló szintű játékra lesz képes mint a mi elkapóink az elmúlt időszakban és csak droppokat láthatunk majd a házigazdáknál. A Futásuk nem túl erős, igaz mi sem erről vagyunk idén híresek, és akkor enyhe voltam, vagyis a védelmünknek a hazai alakulat passzjátékára vagy a rutinos irányítójuk folyamatos nyomás alatt tartására, meglehet az esély. Bár látva a liga leggyengébb fala ellen nyújtott teljesítményt.....

A szezonból már nem sok van hátra itt már nincs lehetőség a hibázásra, a hátralévő meccseinket nyerni kell és a jelen állás szerint így is az első PO találkozón nem mi leszünk az esélyesek, valószínűleg újra magasba kell utaznunk, vagyis a Mile High gyepén kellene játszani. A mostani ellenfelünk is élet halál harcban van a rájátszásért, Tony Romo pedig a karierrjéből egyre fogyó idejével. Szeretne Ő is egy gyűrűt, igaz ehhez sok más irányítónak lesz beleszólása, de tény, hogy az idén a Giants ellen láttuk már, hogy a Dallas akár nagyon éretten és eredményesen tud játszani, persze ennek az ellenkezőjét is bizonyították. Pont mint egy északi csapat akiknek a városa az acélgyártásról híresült el.

Egy titkot el kell áruljak péntek este és szombat reggel személyesen láttam edzeni James Harrisont, pont az INT RET TD-t gyakorolta, nagyon jól ment neki, igaz ez a nappalinkban volt és Bendegúz fiam volt JH, 92-es számú pólóban, jégkorongos sisakban, szurkolókkal és TT pörgetéssel. Remélem ez azt fogja jelenteni, hogy végre látunk a védelmünktől valami olyan produkciót amely a hírnevükhöz méltó. Jó lenne látni, hogy pontokat és nagyszerű field pozíciókat harcolnak ki.

Azt gondolom, hogy Ben újra bemelegedett és talán ismét a sérülés előtti formát idézi majd a játéka, igaz az elkapói nélkül ez nehéz lesz. Vagyis fontos lesz, hogy AB84, Burnell, E88, vagy akár Plexico tud-e olyan segítséget nyújtani amellyel a támadójátékunk újra a liga legelejébe lép.  Szándékosan nem írtam bele a sorba Millert, mert Ő a megszokott megbízható formáját hozta akkor is amikor a többiek túl melegnek találták a krumplit. A futóknak is fontos szerepe lesz, mert a passzokat meg kell alapozni, jó lenne már azt látni, hogy nem a falunk hátsó felét nyalják a backek, hanem oldalt vagy a megnyitott lyukakon futnak keresztül az ellenfél védőfalán. Jó lenne a futásban is kreativitást hozni. Igaz Colon nélkül ez nem lesz könnyű.

Hát sok jó előjelet nem tudtam leírni, de ennek ellenére a vasárnap este 22.25-kotr kezdődő találkozót mindenkinek ajánlom, szikrázó csatára lehet számítani, mert mindkét gárdának nagyon fontos a győzelem. A Sport2-n élőben követhetitek magyar kommentárral, valamint a Chiliben a HSN-el közösen a megszokott hangulatban nézhetitek az összecsapást.

Gooo Steelers!

Top