Az új szezon elkezdődött

Kedd este, közép-európai idő szerint 22:00-kor hivatalosan is elkezdődött a 2014-es NFL szezon. Már napok óta forrásban van a piac, de most igazán beindult. Mivel az utóbbi években nem vettünk igazán részt a szabadügynökök piacán, most mi is ismerkedhettünk ezzel a szegmenssel. És nem is okozott csalódást a vezetőség. Na de nézzük a történéseket előről: -Már biztosan értesültetek róla, hogy az elmúlt napokban több változás volt a csapat tájékán. Ezek közül a legfontosabbak, hogy Worilds transition tag-et kapott, Polamalu szefrződést hosszabbított alacsonyabb áron, Ike Taylor új szerződést kötött, amelyben 4,25 millió USD-ről mondott le, új szerződést kapott Miller és újabb egy évre a csapatnál marad Will Allen is. Antonio Brown szerződésén is változtattak és kitették a csapatból Foote-ot, Curtis Brown-t és Levi Brown-t is. A tegnapi napon pedig végképp eldőlt, hogy a Steelers elmúlt 7 évének egyik jelentős alakja LaMarr Woodley is máshol folytatja (a szerdai napon a Raiders-nél járt próbajátékon). Immáron az is biztossá vált, hogy megvan az első igazolása is a Steelers-nek, ráadásul nem is apróztuk el. A távozó Ryan Clark pótlására a Carolina Panthers védelmének egyik oszlopos tagja Mike Mitchell  érkezett. Ugye mindannyian emlékszünk rá, hogy a tavalyi Carolina milyen védelemmel rendelkezett?! Mitchell nagyszerű éven van túl. Biztos kezdő pozícióba került és ezt összesen 66 szereléssel hálálta meg, amiből 50-es egyedül csinált. Négy labdát szerzett a levegőben, kettőt pedig a földön. A korábbi Ohio University játékost a draft 2. körében, a 47. helyen vitt el az Oakland. Nagyon kevés mérkőzésről hiányzott, de igazán ő is csak a tavalyi évében tudott robbantani, miután lejáró újoncszerződését követően a Carolina csapott le rá. Igaz ehhez az is kellett, hogy a párducok védelme tavaly hosszú idő után a liga egyik legjobb egységévé vált. Sokat mondóak Mike twitter bejegyzései is, melyeket a csapatváltás után irt ki:

Mike Mitchell ‏@MikeMitchell34  13h
Pittsburgh!!!!!! First I have to thank God for this blessing and Mr. Rooney and the Steelers organization for such a great opportunity!
Mike Mitchell ‏@MikeMitchell34  13h
I'll never forget it! I look forward to continuing my career in the black and Gold! Úgy tűnik nagyon boldog, hogy mostantól a Steelers családhoz tartozik!

Top