Nyaralási ajánlat

    Kedves Steelers Család. Mellékelek egy hírlevelet, amint látjátok egy utazási lehetőség ami kimondottan a steelers.hu-ra van szabva. Amennyiben még nem döntöttétek el hová utaztok és tervezitek azért, akkor feltétlenül keressétek fel ezt az oldalt is. UtazóVilág - utazás, személyre szabva!  

Kedves Kollégák,

Kérlek benneteket tekintsétek meg az UtazóVilág Kft. kedvezményes utazási ajánlatait! Az oldalon az alábbi VIP kód megadásával egyéb kedvezményes ajánlainkat láthatjátok. (A hírlevélben lévő ajánlatra kattintva nem szükséges a kódot feltüntetnetek.)

VIP KÓD: STEELERS

4 910 Ft / fő / éjszaka-tól*
Megtakarítás: 1 465 Ft / éj
Megtekintés
 
3 785 Ft / fő / éjszaka-tól*
Megtakarítás: 1 700 Ft / éj
Megtekintés
 
4 030 Ft / fő / éjszaka-tól*
Megtakarítás: 1 910 Ft / éj
Megtekintés
 
7 300 Ft / fő / éjszaka**
Megtakarítás: 2 675 Ft / éj
Megtekintés
 
7 300 Ft / fő / éjszaka**
Megtakarítás: 2 675 Ft / éj
Megtekintés

PÜNKÖSDI, JÚNIUS HAVI AJÁNLAT

26 500 Ft / fő / 3 éjszaka
Megtakarítás: 8 840 Ft
Megtekintés

* Az árak 7 napos turnusok esetén, maximális főre értendőek!

** Az árak 3 napos turnusokra értendőek!

Technikai okok miatt és az oldal eredetéből fakadóan, elképzelhető, hogy további e-mailt, e-maileket fog kapni az Utazóvilág Kft-tól, (abban az esetben, ha az már kiküldésre került vagy éppen küldési folyamatban van). Amennyiben ez megtörténik, előre is elnézését és megértését kérjük a kellemetlenségért. Minden az Utazóvilág Kft. által küldött direct marketing anyag, bármikor lemondható vagy szüneteltethető a felhasználó által írásban vagy más előre feltüntetett módon, illetve kérheti a személyes adatainak törlését, további felhasználását direct marketing célokra. Amennyiben a leiratkozással problémája lenne, kérjük írjon a webmester@utazovilag.hu címre.

Top