Delfinre vadászunk

A vasárnap esti (hazai idő szerinti) nagyon egyértelmű Jets elleni győzelem után újabb AFC East csapattal találkozunk, hogy aztán a jövő héten letudjuk a 3. résztvevőjét ennek a kvartettnek. [video width="400" height="226" mp4="http://steelers.hu/wp-content/uploads/2016/10/14762100_569802473203539_7176615795831603200_n.mp4"][/video] A Delfinek jelenleg 1 győzelem mellett 4 vereséget számlálnak és ha nem kapják össze magukat, akár ellenünk, végleg elúszhat a szezon és inkább koncentrálhatnak a minél jobb draftpozíciókra. Azt gondolom a mély hullámvölgynek is mindig van egy alja, de ez nem most fog eljönni. Sokáig töprengtem és keresgéltem van-e a párharcnak olyan elem amiben előzetesen jobb lehet a vendéglátó csapat. A statisztikákat bújva a levegőben benyelt yardokat látom kevesebbnek a védelemtől, de ne feledjük, hogy ilyen szintű támadósorral nem is találkoztak még. Ha az elmúlt két hét ellenállhatatlan és precíz játékát hozza a Steelers, akkor a győztes személye nem lehet kérdés. Itt akár meg is állhatnánk, de azért nem lehet ilyen hamar vége egy beharangozónak.   Sajnos az elmúlt hetekben sok sérült játékos gyűlt össze, Mondjuk a vészhelyzet című sorozatot is újra kezdték forgatni. Lehet van összefüggés?

Marcus Gilbert T Ankle Did Not Participate In Practice Out
Cameron Heyward DE Hamstring Did Not Participate In Practice Out
Shamarko Thomas S Groin Did Not Participate In Practice Out
Cody Wallace C Knee Did Not Participate In Practice Out
Markus Wheaton WR Shoulder Did Not Participate In Practice Out
Ryan Shazier LB Knee Limited Participation in Practice Out
Sammie Coates WR Finger Did Not Participate In Practice Questionable
  És ez még nem a lista vége, ezek azok a játékosok, akik biztosan, vagy mint Coates, nagy valószínűséggel nem lépnek pályára.
DeAngelo Williams RB -- Did Not Participate In Practice --
Justin Gilbert CB -- Full Participation in Practice --
Robert Golden S -- Full Participation in Practice --
Roosevelt Nix RB -- Full Participation in Practice --
Eli Rogers WR -- Full Participation in Practice --
Ez a csoport az akik csak valamilyen okból korlátozva voltak az edzésben a héten mert volt még valami gebulyájuk. DeWill a kivétel, neki a veterán pihenő járt csak ki. Jól látszik tehát, hogy nem kell sokat gondolkodni a meccskeret összeállításáról, aki nem mankóval jelenik meg vasárnap az játszik, kb ennyi. A hazaiaknál egy fokkal jobb a helyzet, bár itt ott bibis játékos náluk is van. Az azonban biztosnak látszik, hogy Jordan Cameron TE, Xavien Howard CB és Reshad Jones S nem lesz játékra alkalmas, nem edzettek ugyanis a héten az utolsó napon. A SunLife, vagyis a Hard Rock stadion közönsége egy jó kis összecsapásra számíthat a forró Miami nyárban. A beharangozó egy kicsit rövidebb és szakmaiatlanabb lett nézzétek el nekem, a hazaérkezés és az átállás fáradalmai még mély nyomot hagytak bennem. Vasárnap tehát a képernyők elé vagy a Dezsőbe vár mindenkit szeretettel a Pittsburgh Steelers. A Dezsőben az első 5 szerencsés igazi Steelers ajándékkal lehet gazdagabb amennyiben valamilyen pinkben jelenik meg. A törzsnézők természetesen számolva vannak, de azon felül is van még pár szabad ajándék a tarsolyomban. Ha sokan lesztek a meg nem jelenő szerkesztőkét is megkaphatjátok :-) Ádit kivéve, természetesen, mert Ő igazolt. Szóljon tehát a csontzene és Here We Go Steelers, előre a 7-ért.  

Top