Soldier Field, bevehető erőd?

A kérdés véresen komoly, ugyanis Chicago nem Steelers város,

Chicagoban  a két csapat "rövid" történelmét figyelembe véve  1-11 a mérlegünk.

A kulcskérdések:


  1. Melyik védelemnek nagyobb a merítése?  Hiszen mindkét csapat az első héten elvesztette jövőbeli HoF játékosát. Troy és Brian biztos, hogy nem játszik vasárnap.
  2. Jay Cutler, egy franchise QB, vagy egy újabb „sexy Rexy”? És a McMahon átok tovább folytatódik. A Lembon bemutatott játéka a kidobósra emlékeztetett. Többet célozta az ellenfelet – négyszer eredményesen - mint a csapattársait.
  3. Mi a lesz a futással? 36 yarddal kötve hiszem, hogy nyerni fogunk. A macik tavaly ötödik futás elleni védelmet hozták össze. Ami jobb, mint a Titansé. Viszont a másik oldalon Matt Forte sem remekelt 2,2  átlagáért, ő sem kapott prémiumot.
  4. Steelers pass protection. Van ilyen? Ha a fal nem kapja össze magát még David Carr Houstoni rekordja is veszélybe kerülhet, aki 5 szezon alatt 249 bezsákolást szenvedett el. A viccet félretéve  Adewale Ogunleye, rettenetesen jól játszott a Lembon , 2 zsák, 4 tackle és nem nagyon találták az ellenszerét a Packers nagytesói. Kíváncsian várom, mit csinálnak Adewlevel a Steelers „nagyfiúk”. Mindenesetre, Big Ben sokkal jobb védelmet érdemelne, az elmúlt években 3 agyrázkódása is volt és remélem több nem lesz,  mert a tűzzel játszunk. Két és fél évtizedet vártunk egy franchise QB-ra, most itt van és egy B kategóriás fallal kénytelen együtt élni.

Elől járóban ennyit. Szombaton érkezik a Bears- Stellers előzetes és a sérült lista.


Addig is, GO Steelers


Top