Steelers- Bears párharcok és érdekességek.

Párharcok:

Willie  Colon – Adewale Ogunleye James Harrison – Orlando Place Ike Taylor Devin Hester Willie  Colon – Adewale Ogunleye: Kérdés , hogy Willie mit tud kezdeni a bomba formában lévő Adewaleval? Ogunleye a Packers ellen 2 zsákig és 4 tackleig jutott, de egész este nyomorgatta Aaron Rodgerst. Ha nem halljuk a nevét akkor Willie jól dolgozott. James Harrison – Orlando Place: A tavalyi év védőjátékosa mit kezd, a Rams legendás de már a karrier csúcspontján jócskán túllevő Takcleval?   Harrisonra a kickoff hétvégén nagyon figyeltek, egy fumble és 5 tackle, ami neve mellé került. A sérülékeny Placeval szemben többet kell mutatni. Ike Taylor-Devin Hester: Ezt is megéltük a Bears top receivere Devin Hester lett. Ike  magasabb, de Devin a gyorsabb. Az ő párharcuk döntő lehet, mert ha Ike leszedi a pályáról a Hestert, akkor a   Jay Cutlernak a helyzete még nehezebb, szinte kilátástalan lesz. Devin Hester elleni védekezés alappillére: nem gyorsulhat fel a labdával, mert ha felgyorsul, senki se éri utol.

Érdekességek:

Hines Ward 117 yardra van a bűvös 10000 yardos álom határtól. Szorítsunk, hogy ma összejöjjön. Heath Miller: Karrier csúcsot állított be a Titans ellen, tőle még soha nem láthattunk 8 elkapást. Ő lehet az ötödik Steelers TE aki 2000 több  yardot hozott össze. 4 yard válassza el a 2000 yardtól.

Helyettesek:

Troy Polamalut  a 11. szezonjában lévő Tyrone Carter fogja helyettesíteni. Az egyetlen magas elkapónk Limas Sweed helyén a harmadik körben draftolt újonc Mike Wallacet fogjuk látni. A másik oldalon Biran Urlachert, Hunter Hillenmeyer próbálja helyettesíteni.
Kickoff, ma 22:15 kor. A Sprot2- ön élőben is élvezheted az összecsapást.

GO Steelers!

Top