Hová lett a Steelers futójátéka?

Hiszen a Steelers sikereinek alapja

    • Futtasd a labdát
    • Fogd meg a futást
      Ezzel szemben a Tennessee ellen 36 " kőkemény" yardot futottunk össze. Az alapfilozófia második tételével semmi probléma, hiszen a Titans tandem - Chris Johnson és LenDale Write- mindössze 86 yardot futottak. Ezzel szemben a Stellers 26 kísérletből a 36 yardot hozott össze. Kritikán aluli teljesítmény. Futójátékuk a  #36 Jerome "The Bus" Bettis visszavonulása óta folyamatosan hanyatlik, de ilyen mélyen még soha nem volt.

      36 yard 26 kísérletből, rettenetes.

      Szóval hova lett a futójáték? Rá lehetne húzni a vizes lepedőt Willie Parkerra, de ha visszanézzük a meccset 13 kapta meg a labdát és egyetlen egyszer kapott lyukat a faltól. Akkor futott is 8 yardot. De ez nem dicséret. A meccs után megkérdezték Max Strarkst. Mi volt a probléma? A 2009 franchise játékosunk - le se írom mennyi pénzt kap ezért-, azt tudta mondani 3-4 védelmek ellen lesznek igazán hatékonyak.  Na most, Max ezzel csak az a icike-picike probléma van, hogy az NFL csapatok nagy része 4-3 védelemmel áll fel. Többek között a következő két ellenfelünk a Bears és a Bengals is. Az offense fal teljesítménye a Titans ellen:
      • 36 yard futás, 1 first down
      • 4 sack  -42 yard
      Így nagyon hosszú lesz a 2009 szezon. Térjünk vissza a  fast Williere,  tavaly hol sérült volt hol nem 11 meccsen játszott 791 yardot futott össze, ami a legkevesebb mióta kezdő lett. A playofban 246  yard 3.3 átlaggal elszürkült a bajnokcsapatban. A  Super Bowlba én nem is emlékszem rá, pedig 19 -szer cipelte a lasztit. Idén a majdnem a teljes előszezont kihagyta  és ez a csütörtök esti 19 yard és 1.6 átlag a karrier mélypont. Innen csak felfelé vezet az út. Gyerünk Willie, húzz bele! A jövő hét még nehezebb lesz a Chicago Bears ellen. A macik tavaly az ötödikek voltak - Titans hatodik - a futás elleni védekezésben, ma este  Sunday Night  Football-t játszanak a Packers ellen. Feszülten figyelem majd a rush-d, Tommie Harrist és Brian Urlachert. Az edzőknek fel van adva a lecke. Hogyan lesz hatékonyabb a futás ezzel a fallal és sérülékeny Willie Parkerral? A megoldás talán Isaak Redman?

      Top