Pittsburgh Steelers – Cleveland Browns előzetes

Hét tényező, ami eldöntheti a vasárnapi mecset.

  1. Steelers futójátéka: Az elmúlt időszakban a 3-4 defense ellen mindig jól futottunk. Idén a Browns liga utolsó a futás elleni védekezésben, nagy kérdés hogy a Willie Parker és Rashard Mendenhall alkotta futótandem mit fog alkotni. A browns ellen tavaly nagyon ment a futás a 3-4 D ellen az elmúlt 10 meccsből tízet nyertünk.  Szóval minden adott egy jó kis rushing game –hez
  2. Aaron Smith sajnos IR-re került, így nagy kérdés hogy a helyettesei  Travis Kirschke, Nick Eason és Ziggy Hood hogyan tudják helyettesíteni. egy szempillantás alatt ez a poszt vált a védelem Achilles pontjává .  Browns biztosan forszírozni fogja a futást jobb oldalra, ilyenkor majd bizonyíthatnak a cserék.
  3. Troy , Troy, Troy: Az biztos hogy játszik, az a kérdés hogy mennyit és hogyan.  Ha sima lesz a meccs akkor szerintem nem sokat fogjuk a pályán látni. Mindenesetre egy újabb csodát művelt a Steelers orvosi csapat.
  4. Ki lesz a 4. számú WR: Limas Sweed vagy Shaun McDonald. Limas a seciális egységben a magasságával nagyon hasznos , de Shaun a  biztosabb kezűnek látszik. Mindenesetre Limas a legmagasabb elkapónk átlagosan másfél fejjel magasabb a Cornereknél így a játéka újabb színt vihet a támadójátékba hiszen idén csak Santonio felé repült +20 pass.
  5. A „rettenetes negyedik negyed”: Az AFC döntő óta mindegyik 4. negyedet elbuktunk. Nem kicsit, hanem nagyon.  A Browns ellen jó volna ezt a sorozatot abbahagyni. A nagy csapatok ismérve egytől egyig hogy a záró negyedben dominálnak. Na, ebben mi nagyon gyengécskék vagyunk mostanában 13-48 az első 5 mérkőzés negyedik negyede.
  6. A speciális csapatrész a Browns legveszélyesebb fegyvere Joshua Cribbs az egyik legjobb returner a ligában. A speciális csapatnak fel van adva a lecke.
  7. No More Injuries: Idén  nem hosszú a lista de a legértékesebb emberek esnek áldozatul , reméljük megússzuk komolyabb sérülés nélkül
Go Steelers!!!

Top