A defense diadala, Vikings - Steelers 17-27

A legnagyobb, legizgalmasabb végjáték 2009 -ben. A steelers hívők igazi csemegéje volt a vasárnapi derbi, először az idei szezonban a védelem hozta a meccset két red zone ban szerzett és visszahordott labdával.

A  negyedik negyed megint egészen kalandosra sikerült. Az O -nak semmi sem jött össze,tényszerűen  két fumble az egyiket el isvesztettük. Ezzel szemben a Brett Farve által vezetett Vikings O kétszer átmasírozott az egész pályán és akkor jött a D, a szeretett Steelers D.

A negyedik negyed krónikája:

A zárónegyedre 13-10 vezetéssel érkeztünk, nálunk volt a labda Santoniónak volt egy meseszép 45 yardos elkapása ez volt az offense utolsó pozitív cselekedete a délután, történt ekkor , hogy a vikings 9 yardosán 1- Goal -nál  Mendenhall elvesztette a labdát.

A megszerzett labdával a Vikings  elmenetelt a 8 yardosunkig ekkor Keisel odaért Farvehoz kiütötte a labdát és Lamarr haza futott vele 77 yard fumble recovery TD. Eredmény 20-10 .

A következő kickoff jeges vödör volt a javából, Percy Harvin úgy gondolta hogy vissza fút és vissza futott. A elmúlt két hétben a 2. visszahordott TD volt ellenünk, jó volna ha egy kicsit összerántanák a speciális csapatrészt.

A következő támadásunk nagyon vérszegény volt és az égieknek köszönhetjük, hogy Farve apó nem a mi 36 -osunkról indíthatta a támadást. Bent  sackelték és elvesztette a labdát, amit a Vikings védők kirúgtak az oldalvonalon kívülre.

03:21 el a vége előtt ismét a Vikings kezébe került a labda és baljos gyorsasággal vágtattak át a pályán. Deja vum volt a múltheti Ravens és 3. heti Niners meccsel, ahol győztes driveot vezetett. Úgy haladtak mint kés a  vajban, a steelers D szinte semmilyen ellenállást nem tudott kifejteni. 01:15 kor a mi 19 -esünkön voltak, ekkor jött az újabb csoda  Cester Taylor nem tudta elkapni a rövid passzot és a felpattanó labdát Keyaron Fox kezébe esett és ismét...

Home Run, Sweet Home Alabama

Imádom a defenset, jön a tél és jön a steelers defense, nagyon vártuk.

Az év legnagyobb győzelmét arattunk az idáig veretlen Minnesota Vikings ellen. Jövő héten pihenő, utána megyünk Denverbe.


Addig is élveztük ezt a hihetetten győzelmet:


[flv]http://video.nfl.com/films/s2009/nflcom/w07/vikings_steelers_short_700k.mp4[/flv]

Top