Bye week riport

5-2 állással mentünk pihenőre, ez egy megnyugtató eredmény figyelembe véve a 1-2 startunkat.

A  bye week mindig lehetőséget ad arra, hogy a srácok jótékonykodjanak, hazamenjenek a birtokukra, stb….

De mi ezt az üresjáratot használjuk ki egy kis elemzésre.

3 kulcsfontosságú tényező, amiben javulni kell

  1. Kickoff utáni védekezés. Amióta  Andre Frazier nem egészséges, azóta a speciális csapatrés elég sokat botladozik. Mindenki emlékszik a Browns és a Vikings visszahordott egy- egy labdát. Joe Burnett, Arnold Harrison, Mike Wallace  nem tudja azt a teljesítményt hozni amit  Andre társaságában  gond nélkül teljesít. A problémát még fokozza Carey Davis 2 hete inaktív és Jeff Reed rúgásai sem elég mélyek. Kiemelten fontos hogy ezen javítsunk.
  2. Mendenhall fumblejai. Semmit nem ér az  5,4 -es  cipelésenkénti átlag, ha a red zoneban folyamatosan elveszti a labdát.  Rashard a College karrierje alatt és az idáig NFL-ben is biztoskezű futónak számított.  Reméljük Rashard  gyorsan kigyógyul a Tikki Barber szindrómából, mert  Willie Parker idén sincs világverő formában  és könnyen előfordulhat hogy a steelers futójátéka Mendenhallról fog szólni.
  3. Defense: ezt fáj leírni,  de a Steelers D nemhogy nem első, de az első ötben sincs egész pontosan a tizedik.  Páran már „Polamalu fetisizmussal ”  vádoltak, de a számok nem hazudnak  a passz elleni védelmünk a 15. Ez egész pontosan 14 hely visszaesés, meccsenként 70 yarddal többet passzolnak ellenünk. Ez is magyarázza a negyedik negyedes összeomlásainkat, és  no huddle offense elleni tehetetlenségünket. Egy másik sorsdöntő statisztikai szám az a kivédekezett harmadik kísérletek  tavaly egész szezonban 71 -szer  idén már 42 -szer nem tudtuk megállítani az ellenfél támadását  a harmadik kísérletnél.  A Vikings elleni győzelem már emlékeztetett a „retegett Steel Curtain-ra” , de ki kell jelenteni idén az O a legbiztosabb csapatrészünk.



Top