McDaniels a Denveri energiabomba!

Josh McDaniels hihetetlen energiával elszántsággal vezeti a tavaly csúnyán leégett Denver Broncos-t.

A képernyőn keresztül is sugárzik az önbizalom, a hit és a vég nélküli elszántság a szemében. Egy kisebb csoda, amit ezzel a Denveri alakulattal művelt.

Nem csoda hogy a Broncos 6-1 áll, amit  utoljára a legendás John Elway vezette Denveri alakulatnak jött össze.

Holnap MNF játszunk a Broncos-al, de most rendhagyóan nem a szokásos párosításokkal foglalkozok, hanem az elsőéves, rendkívül tehetséges vezetőedzővel, aki tűzbe Mile High City csapatát.

A veterán corner Champ Bailey mondta róla: „Mindegy hogy jó vagy rossz energia van benne, de megy az úton és mi követjük őt”

Pedig minden ellene szólt az offszezonban elvesztette Jay Cutlert, nem is akármilyen balhé árán. A szezon előtt ott volt a bárd a feje fölött, hiszen sokan a nem vették jó néven hogy John Elway óta az első igazán domináns QB-t, azonnal a hivatalba lépését követően azonnal elkergette. De hihetetlen mázlival nyer a szezonnyitón,  utána  sorozatban nyert és nyert. Sőt még a mesterét Bill Beilichicket is legyőzte. Múlt héten a Ravens elkapta  őket, de ettől függetlenül a liga legszenvedélyesebb  edzője űzi-hajtja a hétfői ellenfelünket és tudjuk milyen az amikor egy csapat elhiszi, hogy nyerhet.

McDenies ebben fantasztikus hogy egy közepes rosterrel egy sztárcsapatot vezet. Egy ügyetlen QB –ból, egy hidegvérű nyerő QB faragott és a denveri védelemről ne is beszéljünk, ott az átalakulás szinte érthetetlenen.

Ez is bizonyítja hogy minden fejben dől el a MNF két fiatal edző csatája lesz, bátor edzői döntésekkel.

Alig várom a kicoff-ot.

Go Steelers!!!

Top