Tét az AFC North! Bengals Steelers előzetes.

Mind a két csapat 6-2 érkezik a Heinz Fieldre. Így az eredmény nagy valószínűséggel döntő lesz a végső rangsorban.
Ami igazán problémás hogy a divizion belül a Cincy 4-0, mi 1-1 állunk. Ez a tény predesztinálja, hogy akkor  nyerhetjük meg az AFC North ha ma nyerünk.

Nézzük a csapatokat.

Carson Palmer az idén három győztes drivet vezetett a negyedik negyedben. Ez bizonyítja, hogy évek óta először ismét van tartás a Bengalsban. Ha nyer a csapat akkor  a balhés Chad Ochocinco is könnyebben marad "csendes" és ez a magatartás nagyon jót tesz a teljesítményének. Az egy kori 1/4 -es Cedric Benson mintha érezné ha most sem tejesít, akkor végleg eltűnik a süllyesztőben. A nyolc meccsen összehozott 837 yardja már most karrier csúcs, jelen pillanatban ö a második a futók rangsorában.  Ha megy a futás és megy a no huddle offense, akkor biztos hogy a O fal a helyén van. Erre nagyon is emlékszünk a 3 heti a vereségünk is az utolsó percben  elszenvedett TD nek köszönhettük.

A Cincy defense egy igazi "no name defense". Vagy mégsem?
Láss csodát a tavalyi  19. helyről feljöttek az ötödikre, és a rush D a második a ligában. Élő ember nem emléksziki mikor voltak ilyen előkelően jegyezve.

Továbbá a tavalyi gyenge szereplésnek köszönhetően a sorsolásuk sem igazán nehéz. Játszanak a Detroitta(1-7), Oaklanddal(2-6), a Kansassal(1-7) és a Clevelandal(1-7) is,  ebből a felhozatalból nehéz elképzelni hogy sokat fognak  botlani.  Tudjuk, hogy a footballban minden megtörténhet és annak az ellenkezője is. De ahogy a cikket is kezdtem ma tét az AFC North.

Ami melletünk szól:

  • Ben bomba formában van. Ő lehet az első Steelers QB  aki 4000 yard fölé kerül egy szezonban. Ezt megkönnyítheti, hogy a Bengals másod védő vonala erősen közepes.
  • Rashard 5.7 yard / carry átlaga, az több mint nem rendetlen
  • Troy és Lawrence is egészséges
  • Pass rush-ban sokat fejlődtünk  a szezon eleje óta és a hideggel éledezik a Steel Curatin is.
  • Otthon játszunk
  • és jobbak vagyunk.

Élet halál küzdelmet várok, ma nyernünk kell.  A győzelem a legnagyobb lépést  jelenti a csoport győzelem felé.

Go Steelers!!!


Top