Padlón a Steelers!... Zakó Chiefstől

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2XLjxRW0L8w[/youtube]

Vasárnap este, „Big Ben” kisebb agyrázkódással , de a csapat és a szurkolók óriási fejfájással távoztak a Arrowhead Stadium- ból Kansas-ből, miután túlórában szenvedtünk vereséget, egyetlen field goal-lal, 24-27 !

Nagy szerencsénkre a csoportunkban az AFC North-ban, mind két csoport győzelemre hajtó ellenfelünk(Cincinnati és a Baltimore) is kikapott! Így maradt minden helyezés ugyan az, mienk a 2. hely ismételten!

Sajnálatos módon ismételten hozta idei rossz formáját a Special-is csapat egység. A kezdő rúgást követően, KC-ből Jamaal Charles 97-yard-ot hordta vissza a labdát (TD). Még az első negyedben 2 fumble-t hozott össze az O. Elöbb M. Wallace majd H. Ward. A 2. negyedet field goal-lal kezdtük, 36-yard-ról.  Ezután BB összekapta magát és 87 yard-ot halladtak Ward elkapott Touchdown-jával a végén! Még a 2. negyed vége előtt, H. Miller mutatott be egy 10 yard-os elkapást (TD)! Aztán jött a borzalmas 3. negyed! KC Linebacker-e A. Studebaker ellopta a lasztit BB-től. Ebből 62 yard-ot menetelve TD-t ért el a KC. Majd a negyed vége elött a Red zone-ban, BB ismét A. Studebaker-nek dobta a lasztit, és 94 yard-ot hordta vissza. Ebből a KC -nek csak egy field goal-ra futotta.  A 4. negyed jól kezdődött L. Timmons sack-elte M. Cassellt és J. Harrison megszerezte a labdát! Ebből a drive-ból  R. Mendenhall kapott el egy TD-t! Ezt követően a KC 91 yard-ot haladva ismét TD-t ért el. Az állás döntetlen. A vége elött 1 perccel nálunk volt a labda, 3. és 5 nél sack-elték BB-t. Jöhetett a hosszabbítás! Mi kezdtük és szépen haladva meg is tettünk 42 yard-ot! 4. és 5-re a KC 38 yard-os vonalánál, M. Tomlin (rossz döntés volt szerintem) Punt-ot kért a spec team-től! Ezt követően pedig a KC-ből M. Cassel bevitte a kegyelem döfést, 61 yard-ot passzolt C. Chambers-nek! 22 yard-os field goal!

Ez a vereség minden Steelers Fan-nak nagyon fájt, de a hit és a bizalom meg van még a csapat felé, mert még nincs elveszve a csoport elsőség, csak hozni kell a további 6 mérkőzést! Vagy legalább ebből 5-öt, de ez a sorsolás számunkra kedvező lehet, esetleg a Miami ellen lehet kétséges a győzelem. Akik még esélyesek lehetnek a WC pozíciókra az a Jaguars(6-4), Broncos(6-4), Dolphins(5-5), Texans(5-5). Ahogy elnézem ezeknek a csapatoknak a sorsolásait a szezon hátra lévő részére, úgy érzem, hogy összetehetjük a kezünket, mert a mienk sokkal könnyebb!

Troy valószínűleg még vasárnap nem játszik, Batch-re műtét vár, Big Ben jól van és edzést is végez a héten, és QB-nek edzés végzéssel, tartalékként leigazolták ma Tyler Palko-t! Pittsburgh-ben járt iskolában, majd 2007-ben draftolta a NO Saints, tavaly pedig a döntőt játszó Arizonában volt tartalék irányító. D. Dixon lett a 2. számú QB, Batch kiesését követően.

Bízzunk a csapatban, s szurkoljunk nekik, mert egy győzelemmel nagy önbizalmat szerezhetnek most és ez tartson is ki minél tovább! Vasárnap este meglesz az esély is a győzelemre, mert a Ravens Linebacker-e Terrell Suggs sérülés miatt kidőlt a sorból! Így tán könnyebb dolga lesz Mendenhall-nak a futásokra.

Most jön az utolsó nagy hajrá, szorítsunk nekik, megérdemlik!

Go Steelers!!!

Top