Falcons - Steelers: 9-15 (OT)

Ben nélkül is győzött a Steelers. Rashard Mendenhall a nap embere.

Nézd meg ahogy a  hosszabbításban- a hátvége legszebb futásával-  Rashard  megszerezte az első győzelmünk.

Hello Steelers fanok.

Ez a meccs egy igazi steelers football volt.  "Fogd meg a futást, futtasd a labdát!"

Visszatért a steelers defense. Még nem mondom, hogy Steal Curatin, de mindenesetre minden perc tetszett amikor  Harrison és Polamalu pályán volt. Egy élmény volt nézni ahogy a 2008 év legjobb futóját Michael Turner-t levették a pályáról. Turner 19 cipelésből 42 yardott futott.

Harrison sackelt, Polamalu a szokásos egykezes INT tért vissza a tavalyi 11 kihagyott meccs után egy sajnálatos dolog történt a védelemben, hogy a ötszörös Pro Bowler  játékosunk   Casey Hampton lesérült és a második félidőre nem tért vissza.

Szintén aggasztó, hogy a 3. negyedben a harmatgyenge O-line  egyetlen erős pontja Max Starks lesérült.  Ez meg is bosszulta magát, a kétperces szünet előtt és után is sacelték az igen mobilis Dennis Dixont.

Dennis  26 dobásából 16 ért célba 236 yardot haladt előre, a második félidőben voltak igen biztató dobásai.

Nagyon jó átadásai voltak Hains Ward felé, aki szintén jól játszott és 108 yardig jutott . Összegezve Dennis hozta a kötelezőt, azért érződött rajta hogy ez a 2. meccse az NFL -ben.

Végezetül meg kell említeni az Jeff Reed bénázása. Lőtt egy kapufát az első félidőben  és 43 másodperccel a rendes játékidő vége előtt elrúgta a meccslabdát. Majd 3M dollárért sokkal biztosabb játékot várnék tőle.

Atlanta Falcons - Pittsburgh Steelers:  9-15


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PSHiDmzYOY4[/youtube]

Mendenhall győzelmet érő futása


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7fXaKLaOeSQ[/youtube]

Polamalu egykezes INT -je


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kEO-cY57Kw8[/youtube]

Top