"Nagyot koppan azután elhallgat" avagy: Acélfalba rohan-e a Cleveland?


A hét végén újabb csoportrangadót rendeznek az AFC North-ban vagyis a csoportunkban.

A Cleveland látogat a Heinz Fieldre. Hosszú ideig (3 forduló) ez az utolsó hazai mérkőzésünk, és végre visszatért Ben is. Szerencsére sérültekkel lényegesen jobban állunk mint az ellenfél.

Nézzük a múltat, a tavalyi szezonban rendezett emlékezetes (rémalmaiban jöjjön csak elő) meccsen kívül is  sikerült többször megtréfálni a Clevelandnak az Acélvárosiakat. Ennek ellenére talán nyugodtan kijelenthetjük, a csoport jelenleg leggyengébb csapatát látjuk vendégül.

Az egymás elleni mérkőzéseink az egyik legrégebbi és legnagyobb számban rendezett találkozók rangsorában is előkelő helyen van az NFL történetében. A rivalizálás 1950. október 7-én kezdődött. Azóta 116 mérkőzésen vagyunk túl. Jelenleg 60-56-ra "vezetünk" a rivalizálásban, hazai pályán 38-21 ez az arány.

A cikk írásakor a Steelers sérült listája rendkívül rövid, egyedül Trai Essex van rajta feltüntetve, de ő ugyebár több forduló óta sérült. Egyébként  Trai is limitált  edzésmunkát végez .

A Brownsnál sérült listán van a két első számú irányító és ellenünk a 3. számú kezdhet,olyan játékosról beszélünk aki alapszakaszban még nem lépett pályára az NFL-ben. Azt hiszem azért ez nem lehet a legmegnyugtatóbb Eric Mangini gárdájára nézve. 14 játékos szerepel jelenleg a listán. Jake Delhomme és Seneca Wallace sem végez jelenleg edzésmunkát. Persze ez még nem jelenti azt, hogy nem drótozzák össze őket, de igen kicsi az esély.

Az offense-be végre visszatér Ben, mi is több helyen foglalkoztunk már a visszatérésével. Ránk is fér mivel jelenleg a liga 29. helyén vagyunk az teljes támadó szekciókat tekintve, míg a passz játékokban a siralmas 32. helyet foglaljuk csak el. Az  hiszem abban egyet tudunk érteni, hogy ráfér a csapatra az egyensúly megtalálása.

Az eddigi játékhívásaink, 81-123 arányban állnak, természetesen a futásból van több.

Max Starks tackle szerint az öltöző is és maga Ben is boldog, hogy újra játszhat. Fontos feladat lesz a szezon teljes további részében, hogy a fal rendszeresen megvédje az irányítót és Ben akár a zsebből akár onnan kimozogva, ezt is nagyon jól tudja, pontos passzokkal tömje az elkapókat és a tight end-eket.

Minden szem a képernyőkre, netes streamekre mert már csak 3 és fél nap és újra láthatjuk kifutni a fiúkat, Ben vezérletével.

Induljon a csontzene, Go Steelers

A tavalyi 14. heti 13-6-os Browns győzelem összefoglalója, intésként, hogy így nem szabad!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_n2G6AX7Eyc[/youtube]

Top