Gyorshír
Harrison tárgyalásokat folytatott Goodellel.

OLB - #92 Harrison, James

Position:
OLB
Height:
6-0
Weight:
242
College:
Kent State
Experience:
7

A keddi napon Harrison az ügynökével Bill Parise-vel New Yorkba utazott az NFL mindenható urához. Megbeszéléseket folytattak a sisakkal ütközésekről.

Az ügynök elmondta, hogy egy "egyszerű megbeszélés volt amely mindkét fél részére lehetővé tette, hogy megismerjék egymás álláspontját"

A visszavágó jövő hét kedden a fellebbezéssel.

Harrison idei rövid statisztikája:

Quick Stats (2010):

TCKL     SCK      FF       INT
49           6.0        4          1

Még egy gyorshír!!!!!!!

A negyedik teltházas Wembley Stadionban rendezett összecsapás után több angliai meccset szeretne a profi amerikaifutball-liga (NFL).

NFL logo

"A helyzetet nehezíti, hogy a következő évre nincs kollektív szerződés a játékosok és a tulajdonosok között. Most ennek tető alá hozása élvez prioritást, hogy 2011-ben is legyen szezon. Ezért egy kis türelmet kérünk, hogy miként szeretnénk továbblépni, de reményeim szerint egy-két év múlva már idényenként több angliai meccsre kerül sor az alapszakaszban" - mondta Chris Parsons, a liga nemzetközi ügyekért felelős alelnöke.

Az NFL egyelőre nem jelentett be szigetországi mérkőzést a 2011-es évre, ám ha nem marad el az idény, akkor a várakozások szerint legalább egy ismét a Wembley Stadionban lesz. Parsons szerint a tulajdonosoknak január-február körül lesz egy tanácskozásuk, s ekkor várható ezzel kapcsolatos bejelentés.

A játékosok véleménye is mérvadó lehet: vasárnap a San Francisco 49ers és a Denver Broncos összecsapása után az utóbbi együttes elkapója, Brandon Lloyd megtiszteltetésnek nevezte, hogy a Wembleyben léphetett pályára, s az elkapott yardokban listavezető játékos megjegyezte, a közönség érezhetően értette a játéktéren zajló eseményeket.

Az évi második európai mérkőzés helyszíneként a walesi Cardiff már korábban felvetődött, de képbe került a skóciai Edinburgh is. Az NFL távlati tervei között pedig szerepel németországi találkozó, illetve londoni székhelyű klub is.

"A londoni egyesület egy nagyszerű stratégiai cél számunkra, de ismét hangsúlyozni kell: addig még nagyon sok lépést kell megtennünk ez irányba. Jelenleg elégedettek vagyunk az angliai piac meghódításával, de ezt még erősíteni kell, s csak utána, a megfelelő pillanatban fordulunk Németország felé" - mondta Parsons, aki azt is kifejtette, hogy Kínával vagy Japánnal kapcsolatban nincsen ilyen irányú terve a ligának, ott legfeljebb bemutató mérkőzést tud elképzelni.

Vasárnap sorozatban negyedik évben került sor telt ház, azaz 84.000 néző előtt alapszakasz-mérkőzésre a Wembley Stadionban. Ezúttal az ötszörös bajnok 49ers 24-16-ra győzte le a kétszeres győztes Denver Broncost.

Forrás: telesport.hu/mti

Szerk.:Fizel Zoltán

Top