Női szemmel: Steelers vs. Bengals

Egy új rovattal jelentkezünk ettől a héttől.

Remélem minden olvasónak elnyeri majd a tetszését és alig várjátok majd minden héten ezeket az írásokat. Én speciel már alig várom a jövő hetit.

Üdv mindenkinek!

Katinka vagyok, ez az első, de remélhetőleg nem az egyetlen cikkem itt az oldalon.

Azt a feladatot kaptam, hogy osszam meg veletek a női megérzéseimet az aktuális meccsekkel kapcsolatban.

Igazából a végkifejlettel kapcsolatban mindig azt jósolom, hogy nyerünk, na jó, inkább azt, hogy nyernünk kell, mert baj lesz. Legtöbbször bejön, de néha sajnos nem. Persze a sors, vagy ha úgy tetszik karma ennél sokkal  összetettebb, főleg ha az NFL-ről van szó. Ezért érveket szedtem össze a Steelers, illetve a Bengals mellett, és ellen, a végén összegzem őket, meglátjuk merre billen a "női mérleg" nyelve.

A Steelers  5-2 vel áll, míg a Bengals  épp fordítva 2-5-tel. Ha bárkit megkérdeznénk, biztosan Pittsburgh győzelmet jósolna ilyen mutatókkal.

Steelers vs. Bengals: 1:0

Idegenben játszunk, ami sajnos a Bengalsnek kedvez.

Steelers vs. Bengals: 1:1

Közös ellenfeleink közül (Miami, Atlanta, Tampa, Cleveland, Baltimore) mi az első 4 ellen nyertünk, míg a Bengals veszített. Ezzel szemben a Cinci csak egy olyan győzelmet tud felmutatni (Ravens ellen), akiktől mi kikaptunk. Ez is a mi statisztikánkat erősíti.

Steelers vs. Bengals: 2:1

Nézzük reálisan, ha szembeállítanánk egy tigrist és egy acélembert, a tigris foga beletörne az acélba, ahogy hétfőn a Bengals támadósora is beletörik majd a Steelers acélos védelmébe.

Steelers vs. Bengals: 3:1


Önző módon figyelembe veszem a saját kis életem az értékelésnél. Eddig javarészt máshol néztem az adást, most viszont otthon Dunaújvárosban fogom megnézni, amit ugyancsak Acélvárosnak hívtak, ez nem véletlen, tehát muszáj nyernünk.

Steelers vs. Bengals: 4:1

Mivel már nem tudtam mást kitalálni, hát elkeseredésemben megkérdeztem anyukámat, aki persze soha életében nem látott még amerikai futballt: Anyu, ki fog nyerni hétfőn, a Steelers vagy a Bengals? Persze anyu csak annyit tudott mondani, hogy "Ki az a Bengals?" Hát megmutattam neki a weboldalukat, hogy mégis tudja, miről van szó. "De édesek, a fekete jobban is illik a narancshoz, mint a sárághoz. És ők tigrisek, azokat szeretem, ők nyerjenek!!!" Jó anyu, kösz, inkább hagyjuk, úgyse értesz te ehhez. De már nincs mit tenni, kimondta, szóval 1 pont a Cincinek.

Steelers vs. Bengals: 4:2


Na ha most összesítem az állást, 4-2 nekünk, tehát ha a megérzéseimre hagyatkozom, akkor nyernünk kell.

De megérzések ide vagy oda, azt anélkül is tudom, hogyha nem hozzuk helyre az O falat, akkor kínkeservesen meg kell küzdenünk azért a rájátszásért, és a hétfői meccsen sem lesz olyan könnyű dolgunk. Természetesen bízzunk az erős védelmünkben,  és ha az Off. csak egy kicsit is összeszedi magát, akkor úgy hiszem, hogy hétfőn hajnalban a nevünk mögé kerülhet az a W.

Mindenesetre remélem lesz miért sírnia Terrell Owens-nek és Chad Ochocinco-nak a T.Ocho Show-ban. 1-2 hete még arról vitatkoztak, hogy mennyire fair illetve nem fair a balhés játékosoknak (konkrétan Vick-nek és Roethlisberger-nek) játszaniuk. Fair vagy nem fair, titkon remélem, hogy jövő héten már az ő vereségükről fogunk beszélgetni, de ami biztos, hogy van mitől tartaniuk. Remélem, hogy Harrison a Goodell bácsival való beszélgetése miatt azért nem fogja magát vissza, és továbbra is kőkemény (most mondhatnám, hogy acél kemény) lesz.

Írta és szerkesztette: Katinka

Top