Sikerül-e kezesbáránnyá tenni a Bengáli tigriseket


A nagy kérdés, hogy Ben előlép-e tigris szelídítővé?


A csoportküzdelmekben egy újabb felvonás következik. A csoporton belül lejátszott mérkőzések a presztízsen kívül duplán fontosak lehetnek a végelszámolásnál. Amennyiben a legtöbb csoporton belüli mérkőzést hozni tudjuk, nagyobb eséllyel kerülhetünk a PO-ba.

Az ősi rivális a Hollók gárdája ebben az évben eddig a csoporton belüli mérkőzéseket 2-1-re hozta és éppen a Bengals ellen bukott a 2. héten 10-15 arányban. A hét végén pedig a Dolphins ellen próbálják tovább szaporítani a győzelmeiket.

A kis kitérő után nézzük tehát az esélyeket. A hétvégét látva azért a TO-CP párostól és passzaiktól tartok. A Miami ellen is összehoztak 2 TD-t. Mr nagyszájú 85, nem brillírozott, és amennyiben a hírek igazak meg is sérült. A Defenseünket nem féltem. Idén találkoztak már sokkal jobb támadógépezetekkel is és megoldották a feladatot. Az O-line-nak viszont nagyon össze kellene kapnia magát a héten. Mondjuk minden srácnak bokafogás és vietnami papuccsal elverni a nemes hátsóját. Persze ez nem kivitelezhető, de komoly változásokat kellene eszközölni a támadások felépítésében, amennyiben  a szezon második felében is szeretnénk versenyben lenni a csoport elsőségért. jelenleg még a Wild Card helyen vagyunk, de az üldözők közt van az Indi, a Jets, a Miami és a Tennese. Ugye senki nem gondolja, hogy a felsoroltak nem szeretnének januárban is komoly mérkőzéseket játszani?

A csoporton belüli erősorrend már évek óta a mi és a Baltimore fölényünket vetíti előre minden szezonban. Azonban ez az a csoport ahol csak és kizárólag a védelem nyerhet. A Balti védelme már nem az a rettegett alakulat, persze nagyszerű játékosok még vannak. Nálunk ugyebár ezzel nincs gond. A liga talán legjobb ilyen alakulatával rendelkezünk. A kapott pontok tekintetében a liga legjobb alakulata vagyunk az eddig benyelt 102 ponttal. Szeretném, ha ez megmaradna a jövő hét utánra is.

A MNF minden játékosnak egy plusz erőt ad. Ilyenkor minden szem erre a két csapatra szegeződik, jó lenne, ha ez a mi energiánkat sokszorozná meg és nem a Bengals jönne fel általa.

Az egymás elleni statisztikáink szerint 47-32-re vezetünk. Ez lényeges előny és azt mutatja, hogy az esélyesek minden találkozón mi voltunk. A legutolsó mérkőzésünk eredményét alul láthatjátok.



Make your own Countdown Clocks

Top