Lesz-e vasárnap Bölényszelídítés?

Kellően kiörömködtük magunkat, vissza a földre!Nagyszerű volt a győzelem, egy örök mumus ellen. Bevallom így utólag, én is nagyon aggódtam.

Tekintsünk most már előre. A következő ellenfél a Bills "bivaly" vagy "Bölény"erős gárdája. A jelenlegi mutató ne tévesszen meg senkit sok mérkőzést vesztettek az utolsó pillanatban esetleg hosszabbításban. Fel kell tehát kötni a nadrágot és mostatnól kizárólag abban a formában szabad játszani amit a hét végén mutattunk.

A sérültek és a hét végén a listára feliratkozottak névsora még nem publikus, de a folyamatosan fájdalmakkal játszó játékosok, gondolom vannak páran. Az első edzéseket biztosan kihagyják és próbálnak hosszabban regenerálódni. A hét végi összecsapás még ennek a lehetőségét is megteremti, reméljük. Azért azt vegyük számításba, hogy Buffaló Bill a vadnyugat fenegyerekének unokái nem adják fel sosem. Aki nem ismerné az előbb említett személyt annak figyelmébe ajánlom Karl May és más vadnyugati írók műveit a telepesítés és indián irtás koráról.

Mivel Amerikában a Bölények a veszélyeztetett fajhoz tartoznak számítani kell a fokozott vadőri (zebrai) védelemre. Bár az Oakland ellen mutatott forma alapján nem lehet probléma a két csapat legyőzésével sem.

Erősen keresgéltem a statisztikák közt amiben előrébb rangsorolják a Billst mint minket, találtam ők több labdát vesztettek mint mi. Na jó nem cikizni szeretném őket, hiszen egy régi franchise-ről van szó. Tavaly ünnepelték az 50 évét az alapításnak. Meg kell mondani az oldal olvasói közül többen akkor még kósza gondolatok sem voltunk.

Passzolni 7.1 yardos átlaggal lehet ellenük, míg futni 4,7-et engednek playenként és meccsenként. 40 yard felett még senki nem futott ellenük az idén, Rashard itt az idő, azonban 20 yard felettit már 10-et szívtak be. Ha azt mondom, hogy nem a legeslegjobb a futás elleni védelmük akkor nem túloztam. A mutatók alapján a passzok ellen nagyjából a mieinkhez hasonló mutatókat tudhatnak magukénak.

Az alapszakasz mérkőzéseket tekintve 11-8 a mérlegünk velük szemben. A legutolsó 2007-es összecsapást 26-3 arányban húztuk be az eddig megszerzett pontok (alapszakasz) 441-345 nekünk.

A fenti adatok alapján nem nagyon izgulok, most. Vasárnap este 18.50-kor biztosan mást fogok mondani, de remélem cirka 20 perc múlva erőt vesz rajtam a nyugalom és könnyeden sörözve, Lacival trécselve nézem végig a találkozót.

Végezetül pár jó hír a sérültekről:

- Brett minden bizonnyal játékra kész

- Pouncey a héten végig tréningezik, játszani fog

- Troy A múlt héthez hasonlóan valószínűleg kihagy egy két edzést, de játszani fog

- Will Allen a héten visszatér edzeni fog

- Spaeth a hét végi agyrázkódás után orvosi ellenőrzésre megy, de várhatóan nem lesz gond

- Antonio Brown folyamatosan aktív az okt.3-i Baltimore meccs óta, de a térde folyamatosan duzzadt, lehet, hogy ő pihen a héten

Ezt a listát Tomlin nyilatkozta tegnap este

Egy rövid videó az utolsó alapszakasz találkozónkról, Heath Miller TD-je. Ezeket hiányolom eddig idén:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3xr4770I99M[/youtube]

Bocs a minőségért nem találtam jobbat, be kell látnunk nem ez a legnépszerűbb rivalizálás jelenleg.

A sérült lista talán még sosem volt ennyire rövid idén. Brown és Aaron tuti nem lesz pályán, a többiek nem kérdésesek. (201011.25.)

Name Position Injury Wed. Thu. Fri. Game Status
Brown, Antonio WR Knee DNP DNP DNP OUT
Polamalu, Troy SS Ankle DNP DNP FP Questionable
Smith, Aaron DE Tricpes DNP DNP DNP OUT
Spaeth, Matt TE Concussion DNP FP DNP Doubtful

Top