Kishíján átrohant rajtunk a bölénycsorda


Kissé csalódott vagyok annak ellenére, hogy nyertünk. Ez a győzelem sajnos az a tipikus pirruszi győzelem. Győztünk, de teljesen megsemmisültünk. Itt most nem a sérültekre gondolok, hanem magára mint csapatra. Ilyen rosszul játszani ebben a ligában egy csapat ellen sem lehet, hát mégy egy ilyen küzdő ellen mint a Buffalo. Egy jellemző szalagcím  pl. az NFL.com-ról: A Steelers túlélte a hosszabítást!!!!

Mindenki, szakértők, szurkolók, edzők, arról beszélt a héten, hogy nem szabad lenézni őket. Tomlin is azt nyilatkozta, erre kimentünk egy akkora mellénnyel, hogy be lehetne teríteni vele Ferihegyet. Sajnos az 52 fő játékosból max 3-4 játszotta azt nagyjából amit tud, de még ott is lehetne javulni.

A nap pozitívuma Mr. Új hús Szusi fellépése. Magabiztos rúgások, és higgadtság látszott rajta. Így tovább fiú. Jó lesz ez, nálunk talán megragad és egymásra talál a csapattal. Azért ne legyünk még teljesen hurrá hangulatban, ez az első ilyen meccs volt. Majd ha a SB-ben az utolsó 10 sec-ben meccsdöntő 45 yardos rúg be így akkor mondjuk azt, hogy megérte a csere. Tudom Lacinak és sok másnak is már tele volt a (stílszerűen) hócipője a nagy szakállú Reed-el.

Nem igazán kívánok most statisztikázni, hoztuk a kötelező, de ha a Bills nyer azon sem szabadott volna csodálkozni. A hét első napján pihenjünk és azután a lehető legkeményebben készüljünk a vetési madarak ellen.

Andrást megelőzendő, számunkra eddig kedvezően alakul a többi csoport mivel most már a divízió 7. helyén álló Colts is minimum 2 mérkőzésre van leszakadva tőlünk. Sajnos a Ravens  behúzta a Fosztogatók elleni találkozót amint az vártuk is.

A mai írás dacból és haragból ilyen rövid lesz. Koncentráljunk a hét végére és kérek mindenkit, hogy adjon ötleteket a következő találkozásunk helyszínére.

Top