Üdv a ferélzeten Charlie! Steelers – Buccaneers: 38-13

2007 után ismét 3-0 startoltunk.

Van irányítónk és idén először volt offense-ünk is. 35 éves Charlie Batch visszatért. Rashard Mendenhall 144, Mike Wallace 100 yarddal vette ki a résztét a győzelemből.

A D dominált szerzett két labdát a levegőben, az egyikkel  Brett Keisel  visszaszaladt  és megszerezte élete első TD-jét. Ezenkívül 4 sacket osztottak ki, 18 alkalommal siettették az irányítót és 5 alkalommal blokkolták passzát.

A rush D a fenomenális jelzőt érdemli, az utolsó Bucs drive-ig  50 yardnál kevesebb futott jardot láttunk a Tampától, ekkor már Troy nem volt a pályán.

Végezetül kalapot kell emelnem az O-line előtt. 2008/12/28 óta az első mérkőzés amikor nem szenvedtünk el sacket.

Jövő héten az ősellenség Ravens-el játszunk a Heinz Fieden .

Go Steelers!

Facebook hozzászólás

Hozzászólás

4 thoughts on “Üdv a ferélzeten Charlie! Steelers – Buccaneers: 38-13

 1. Igen, idén végre focit mutattunk be. Volt csontzene, de voltak szép driveok is. Így kell ezt. Talán a végén a koncentráció, akkor 10 alatt maradtak volna, arra még szükség lehet kiélezett meccseken. A csoportot vezetjük, de hátradőlni nem szabad. Most jön majd az igazi fokmérő. Ha ezt is sikerrel vesszük talán elkezdhetünk a januári meccsekre is készülni, persze csak mi szurkolók. A csapatnak mindig a következőre kell koncentrálni. Ami megnyugtatott, hogy veszély vagy baj esetén Charlie apó be tud ugrani Ben helyett.

  Go Steelers Go!!!!!

 2. Igen, most jön az első nagy felmérő…..egy csapat amelynek jó D és jó O-ja is van. Majd meglátjuk, mindenesetre köszönet a linkért, hogy meg tudtam nézni.
  vegyél fel skypen akkor kuhnlaszlo néven

 3. Hát igen! Meddig még? Mondják minden csoda 3 napig tart, így most is a védelem nagy játéka kellett, de mint fentebb is írták rajongó társaim végre volt védelem. Akit én egy kicsit hiányoltam az első két meccs alapján az Troy. de persze nem lehet minden héten INT-et gyűjteni.

  hollók: erről nekem a 2008-as rájátszás jut az eszembe amikor abban az évben harmadszor játszottak. És hangzatosan a 3-dik világháborúnak nevezték. Majd meglátjuk, én nagyon reménykedek, hogy meglesz ez is, de ha nem még az se a világvége. Hozni kell idén a kötelezőket, és akkor meglesz a rájátszás. Abban csak reménykedni tudok, hogy nem lesz megint egy olyan mélyrepülés mint tavaly.

  1. Ne feledd Troy a meccs 1/4-ében már pályára sem lépett, de a partvonal mellett csinált egy INT-et. Egyébként rajta volt, de ehhez azért szerencse és bátor v. vakmerő támadó alakzat is kell. Gondolom amerre ő bóklászott még gondolatban sem merték dobni a labdát. Ki merné kísérteni a sorsot?
   Védelem??? Az volt már az első két meccsen is. Offense volt végre.
   Igen a hollók nehezek lesznek. Reméljük azért sikerül. A rájátszáshoz és a hazai pályához fontos a csoporton belüli csapatok elleni eredmény.

Comments are closed.