Te mit kérdeznél a Steelers játékosaitól?!

Tessék hölgyek urak, szabad a gazda! Ha ott álna elötted Polamalu vagy Harrison, Clark vagy Ward, te mit kérdeznél? Lehet bárkitől bármit. Most engedjétek el a fantáziátokat!

Várjuk ezeket a kérdéseket, nyugodtan írhatsz többet is.

Facebook hozzászólás

Hozzászólás

17 thoughts on “Te mit kérdeznél a Steelers játékosaitól?!

 1. Clark: jól vagy?
  Ward: mi ilyen vicces?
  Polamalu: hol tanultál meg repülni?
  Harrison: tudsz adni egy kis csipszet? A Kovács Sanyinak kellene.
  🙂

  1. ezek sem rosszak, de lehetnek azért bonyolultabb kérdések is….tudom, hogy nem könnyű, mert ha előttem állna valamelyik, akkor sem tudnék értelmeset kérdezni, de rakjatok össze néhány kérdést, ami úgy érdekelne a játékos elsősorban játékával kapcsolatban…bár az se lenne rossz mondjuk LeBeau-tól, hogy tudna e fénymásolni egyet a D játékhívás listából?

 2. Troy: – Minden találkozón látni, hogy a playek után keresztet vet. Mennyire fontos része a vallás, a hit az életének.
  JH: – Mennyire volt morcos a felesége a plusz kifizetendő csekkek miatt, karácsony előtt 🙂
  Tomlinson: – Mit mondott az öltözőben a Ravens meccs szünetében. Egyáltalán lehet ezeket a srácokat valamivel tüzelni? Látjuk, hogy a meccsek után az öltöző ajtóban várja őket, valóban a fiaiként szereti a társulatot?
  LeBeau: – Mennyire tekinti fiainak a védelem játékosait? Tudjuk, hogy ők szinte második apjukként szeretik. Mit fog csinálni először, ha majd egyszer szögre akasztja a playbookot, horgászat, vadászat, stb?
  Pouncey: – Hogyan fogadták az öltözőben az edzőtábor elején és milyen az elismertsége most egy ilyen fantasztikus rookie szezon után? Azt láttuk, hogy Bennel hamar összehangolódtak, mitől lett ennyire jó az összhang?
  Big Ben: – Emlékszik még, hogy az egyetemen az utolsó mérkőzésén ki sackelte? Milyen érzés, hogy nem kell farkasszemet nézni vele a mérkőzéseken, hanem ugyanazon mezben futhatnak ki a pályára.

 3. A gáz az h én olyan zavarba lennék h meg se tudnék szólalni. Csupa közhely jut/jutna eszembe…

  Mondjuk Pouncey-tól: Milyen érzés volt amikor a Steelers első körben őt választotta? Mit érzett amikor megcsörrent a telefonja, és melyik csapatban szeretett volna játszani?

  Woodley-tól: a sackek után honnan jött, ez a mára névjegyévé vált “karate” rúgás?
  Steelers játékosként szeretné befejezni majd a pályafutását?

  Clark-tól: tudjuk h tavaly a Miami nagyobb szerződést ajánlott mint a Steelers. Mégis mi az ami ennyire más ebben a franchiseban h ennyire szeretnek itt játszani a játékosok?

  Sepu: az idei éve volt a legimpresszívebb a profi karrierjében és jött az újabb sérülés, amit 5 év alatt harmadszor szenvedett el. Nem vesztette el a hitét, teljes erőbedobással tud készülni a következő szezonra? Szeretne Steeler mradni?

  1. nah…gyerekek alakul ez…de a dolog annyira komoly egyébként, hogy a kérdéseket összeszedem majd és odaadom valakinek, aki egyenlőre meglepetés, mert majd találkozhattok vele az oldalon és kaptam tőle egy ígéretet, hogy amennyiben lehetősége lesz a sajtótájékoztatón beszélni velük akkor megkérdezi ezeket….tehát várom hétfő estig a kérdéseket, hasonlókat mint ezek és Zolié

 4. Ziggy-től: nyoma sincs az év eleji kisebb bizonytalanságoknak a futás ellen, mára szinte áthatolhatatlan velei is a bal oldal + jönnek a jól megérdemelt sackek is :-D. A sajtóban féltették Aaron Smith kiesés után a rush D-t. Azt tudtuk h az erő és a technika megvan, mi az ami mégis változott és ilyen teljesítményt hozott ki belőle a szezon második felében?

 5. Antonio Brown:TD nélkül is a csapat fontos tagjává vált.A PO-ban sorsdöntő helyzetekben bizonyított.
  Számíthatunk rá hogy az SB-n netán még hangsúlyosabb lesz a szerepe?
  Illetve milyen az “öregekkel”(Ward, Rendell-El) a kapcsolata?

  Hasonló kérdést tennék fel Sandersnak is.

  Polamalu:Jézus Krisztuson kívül melyik Bibliai személy áll hozzá a legközelebb?(Sámson?)
  Mosolyogva de nem viccből.

  Kemoeatu:Képes lesz-e lehozni sorozatos szabálytalanságok nélkül a meccset?
  Mert a büntetések sok mindent eldönthetnek.

  1. gondolj bele….ott állsz egy hatalmas 140-150kg -os palival szemben…és azt kell megkérdezned, hogy befejeznéd e már a hülye szabálytalanságaidat, mert rendszeresen ki…ol a csapattal?
   Te megkérdezéd??? :DDD

   1. Nagyon szerényen olyan Srekkes cicus módjára kell megkérdezni annak a bátor embernek,
    aki vállalkozik rá.Mert én NEM NEM ÉS NEM.
    Mikor megkérdezi nagyon hangsúlyozni kell hogy ő személy szerint nagy rajongója a bácsinak és ezt a provakatív kérdést egy 68 kg-os nagypapa kérdezi.
    Persze a nagypapa címét (ezek után a búvóhelyét) sajnos nem tudja.
    Így talán meg lehet úszni.Persze Kemo póló kötelező.

    1. Én simán bevállalnám, Talán JH lenne akitől picit paráznék, de szerintem a zord külső egy (állatot) érző szívet takar (A döntés szabd). Csak valahogy kijuthatnék 😉

 6. Elsősorban nem mindegy, hogy a SB előtt rabolnám-e az idejüket? Néhány játékosunk annyira népszerű, hogy ha minden rajongói kérdésre válaszolni szeretne soha nem jutna ki a pályára
  Ami jó lenne, ha eljutna hozzájuk, hogy Mo-on is van Steelers Nation , és ha még egy kis plusz erő/támogatás kellene az utolsó erőpróbához bármelyiküknek, küldjük innen a világ másik feléről!!!
  Főznék is nekik szívesen rendes magyaros ételeket, gondolom egyik sem vega (bár zöldet esznek) legalább jól fel lennének paprikázva!
  JH-nak küldenék egy baráti ölelést, mert az utolsó mérkőzésen szvsz fantasztikus volt, de ezt meg ne próbálja senki átadni
  Amióta csak nézem ezt a játékot egyet nem értek:
  Mit lát-néz Mr. Troy Polamalu mielőtt elindul egy játék?! Évek óta majdnem minden meccsen eljön az a szituáció, amikor felállnak a támadók és védők, és az utolsó pillanatban (úgy, hogy senki sem moccan a támadók közül) valamit a kezével mutat a mieinknek és mielőtt elindulna a labda hirtelen máshová helyezkedik. Nem tudok rájönni mi ez. Szándékosan “rosszul” állnának fel először a védőink?! Nem hiszem. Mi árulja el Neki, hogy mi következik? (Mert mingig tudja, még akkor is, ha nem ér oda!) Mi alapján dönt az utolsó pillanatban? Mit lát?

  1. Felállnak egy általános sémára, azután a támadósor által feltálalt variációhoz igazodik, Az utolsó pillanatban is sokszor a támadók áthívják a játékot, ezt olvassa, követi le. A ligában talán a legprofibban teszi ezt. A felállásoknál ugyebár fontos, hogy futás vagy passz lesz, abból is hosszú, rövid, oldalra, középre. Ezeket mind a támadó felállásból kell kiolvasni. Az alapséma, hogy hányan mennek blitzelni és melyik oldalra megy a nagyobb nyomás adott. Ezeken változtatnak. Szándékosság nincs, mert egy rosszul felállt védelem esélyt ad a nagy játékra is akár.
   Az üzeneted, reméljük eljut hozzájuk, legalábbis a sajtóosztályig szeretném, ha eljutna és ki tudnánk építeni egy “szoros” kapcsolatot a csapattal.

   1. Mindenesetre biztos, hogy gyorsabban reagál a támadókra, mint bárki, akit láttam. Lehet ezért is az egyik kedvenc játékosom! És mert semmilyen szituációban sem veszíti el a fejét, még ha esetleg feleslegesen durvák is vele szemben. Amint vége a play-nek és jönnek a zebrák rögtön megy másfelé, főleg ha keményen ütközik valakivel. Csak tisztán a járékra koncentrál.
    Jó-jó azért a többieket is nagyon szeretem , csak abból, ahogyan ezt a játékot játsza rengeteget lehet tanulni!

 7. ROOMEY papától hogy nem venne a nevére és akkor enyém lenne egyszer a STEELERS…lenne a HSN páholy az tuti! 😀
  BB-től: elhitte vagy megijedt amikor felröppent a hír, hogy esetleg nem ő vezényli a csapatot?

Comments are closed.