Steel Curtain 2010!!! Steelers- Titans: 19-11

A  védelem szerzett 6 labdát és dominált a Titans ellen.

Viszont nincs offense, Dixon kiesett a második negyedben. Batch  25 yardal “termelt”.

A meccs állom szerűen kezdődött kickoff után Antonio Brown 89 yardos visszahordással megszerezte a vezetést.

Utána a speciális egység egyből labdát szerzett.

Ezek után, minden steelers hívő kedvence a fizikai football és a bomba D működött.

3 INT és 3 fumble  mellett Chris Johnsont 34 yardon tartotta ezzel 12 meccses 100 yard feletti szériája szakadt meg.

A negyedik negyedben 19-3 állásnál  Jeff Fisher  pályára küldte Kerry Collinst, aki csinált egy jó driveot és az utolsó perceket izgalmassá tette, de fordítani nem tudott.

Jövő héten Bucs. Go steelers!

Facebook hozzászólás

Hozzászólás

Feliratkozás

Feliratkozás az email levelezőlistára, hogy megkapja az újításokat.

7 hozzászólás neki “Steel Curtain 2010!!! Steelers- Titans: 19-11”

 1. Smvsp kategória: 19/09/2010 #

  Reed 27 yardos field goaljával 19-3. GOOOOOOO Stelers!

 2. Smvsp kategória: 19/09/2010 #

  Td és 2 pontos kísérlet után 19-11 🙁

 3. Smvsp kategória: 19/09/2010 #

  Győztünk !!!!!!!!!!!!!

 4. polamalu kategória: 20/09/2010 #

  Ami pozitívum: Végre észrevettük a speciális egységet. Ha jók az emlékeim és a statisztikákat jól néztem 2007 után szerzett újra TD-t ez a csapategység.
  A védelem: Nem hiszem, hogy lenne dicsérő szó ami elég lenne. Talán a végére egy kicsit több koncentráció hiányzott volna. Ez talán még belefért most. Viszont mindenképpen javítani kell rajta.
  Az Offense: Sajnos ismét bebizonyosodott, hogy hiába a védelem pont is kell. Az O által szerzett 12 pont is elég lett volna, az eredmény ismeretében már tudjuk, de. És ez a nagy baj. 2.forduló és nincs még O TD. Biztos meg kell várni Ben visszatérését? A Tampa ellen talán még elég lesz, de utána a hollók….! Na attól félek.
  Az elemzők azt mondták, ha 2-2-vel túléljük az első négyet utána Bennel bejuthatunk. Na ez már meglesz (mármint a min. 2-2). Az OL harmatgyenge. Talán, ha a liga közepére fel tudnák őket hozni. Tudom sérülések. Ez akkor sem lehet magyarázat. Egy ilyen csapatnál ahol a védelem ilyen van, lenne, idő foglalkozni az Oline-al. Mi lesz jövőre amikor Dick nyugdíjba megy. Szerintem egypár öreg aki a mester miatt játszik még szögre akasztja. Lehet, hogy páran eligazolnak. Akkor nem lesz se védelem se Támadó alakulat. Csúfos 0-ás szezont pedig mégsem illik egy csúcsbajnoknak produkálni.
  Tekintsünk előre is.
  A Tampa elkapható, bár az elmúlt években pont az ilyen meccsek okoztak meglepetést (negatívan). Utána a (fújjjj) Hollók. Na az lesz az igazi erőfelmérő. Azután bye week. Ben csatlakozik 2 hétig együtt mozog a csapattal és utána meglátjuk. Előre nem innék arra a bizonyos bőrre.

 5. Klaci79 kategória: 20/09/2010 #

  Káprázatos volt a D és hát igen, bár többet vártam volna az O-tól is azért ez a Tenessee nem volt rossz csapat. Dixon próbálkozott de azért ő csak egy 3. számú irányító.Csodákat nem várhatunk. Majd Big Ben hozza a formáját és a sérülések is picit kegyesebbek lesznek és akkor újra jönnek a szép támadások is.

 6. Mózes Gábor kategória: 22/09/2010 #

  Sziasztok…Évek óta a Steelersnek szurkolok…ezt a meccset is csak összefoglalva láttam sajnos…de hogy D és a SP mit csinált…ámulatba ejtő..Troy Polamalu egy Isten…az O meg kicsit meg van rogyva,hisz nincs egy olyan QB ,akiért űzbe mennének-amíg Ben vissza nem tér…ha hiányzik a feltétlen bizalom az irányító és mondjuk az O között,akkor veszett fejsze nyele…de erre akkor kell visszatérni,ha Bennel sem megy a szekér…lesznek itt még rekord döntögetések…a rájátszás simán menni fog-ha máshogy nem akkor a SP és a D összehozza,de O nélkül nem fognak ott sem sokáig muzsikálni…
  hajtani hajtani s hajtani a támadójátékot,s akkor meglesz a 7.cím…
  Go,Steelers,Go

 7. Mózes Gábor kategória: 22/09/2010 #

  SP helyett ST…nehari,elírtam:S:S