Steel Curtain 2010!!! Steelers- Titans: 19-11

A  védelem szerzett 6 labdát és dominált a Titans ellen.

Viszont nincs offense, Dixon kiesett a második negyedben. Batch  25 yardal “termelt”.

A meccs állom szerűen kezdődött kickoff után Antonio Brown 89 yardos visszahordással megszerezte a vezetést.

Utána a speciális egység egyből labdát szerzett.

Ezek után, minden steelers hívő kedvence a fizikai football és a bomba D működött.

3 INT és 3 fumble  mellett Chris Johnsont 34 yardon tartotta ezzel 12 meccses 100 yard feletti szériája szakadt meg.

A negyedik negyedben 19-3 állásnál  Jeff Fisher  pályára küldte Kerry Collinst, aki csinált egy jó driveot és az utolsó perceket izgalmassá tette, de fordítani nem tudott.

Jövő héten Bucs. Go steelers!

Facebook hozzászólás

Hozzászólás

7 thoughts on “Steel Curtain 2010!!! Steelers- Titans: 19-11

 1. Ami pozitívum: Végre észrevettük a speciális egységet. Ha jók az emlékeim és a statisztikákat jól néztem 2007 után szerzett újra TD-t ez a csapategység.
  A védelem: Nem hiszem, hogy lenne dicsérő szó ami elég lenne. Talán a végére egy kicsit több koncentráció hiányzott volna. Ez talán még belefért most. Viszont mindenképpen javítani kell rajta.
  Az Offense: Sajnos ismét bebizonyosodott, hogy hiába a védelem pont is kell. Az O által szerzett 12 pont is elég lett volna, az eredmény ismeretében már tudjuk, de. És ez a nagy baj. 2.forduló és nincs még O TD. Biztos meg kell várni Ben visszatérését? A Tampa ellen talán még elég lesz, de utána a hollók….! Na attól félek.
  Az elemzők azt mondták, ha 2-2-vel túléljük az első négyet utána Bennel bejuthatunk. Na ez már meglesz (mármint a min. 2-2). Az OL harmatgyenge. Talán, ha a liga közepére fel tudnák őket hozni. Tudom sérülések. Ez akkor sem lehet magyarázat. Egy ilyen csapatnál ahol a védelem ilyen van, lenne, idő foglalkozni az Oline-al. Mi lesz jövőre amikor Dick nyugdíjba megy. Szerintem egypár öreg aki a mester miatt játszik még szögre akasztja. Lehet, hogy páran eligazolnak. Akkor nem lesz se védelem se Támadó alakulat. Csúfos 0-ás szezont pedig mégsem illik egy csúcsbajnoknak produkálni.
  Tekintsünk előre is.
  A Tampa elkapható, bár az elmúlt években pont az ilyen meccsek okoztak meglepetést (negatívan). Utána a (fújjjj) Hollók. Na az lesz az igazi erőfelmérő. Azután bye week. Ben csatlakozik 2 hétig együtt mozog a csapattal és utána meglátjuk. Előre nem innék arra a bizonyos bőrre.

 2. Káprázatos volt a D és hát igen, bár többet vártam volna az O-tól is azért ez a Tenessee nem volt rossz csapat. Dixon próbálkozott de azért ő csak egy 3. számú irányító.Csodákat nem várhatunk. Majd Big Ben hozza a formáját és a sérülések is picit kegyesebbek lesznek és akkor újra jönnek a szép támadások is.

 3. Sziasztok…Évek óta a Steelersnek szurkolok…ezt a meccset is csak összefoglalva láttam sajnos…de hogy D és a SP mit csinált…ámulatba ejtő..Troy Polamalu egy Isten…az O meg kicsit meg van rogyva,hisz nincs egy olyan QB ,akiért űzbe mennének-amíg Ben vissza nem tér…ha hiányzik a feltétlen bizalom az irányító és mondjuk az O között,akkor veszett fejsze nyele…de erre akkor kell visszatérni,ha Bennel sem megy a szekér…lesznek itt még rekord döntögetések…a rájátszás simán menni fog-ha máshogy nem akkor a SP és a D összehozza,de O nélkül nem fognak ott sem sokáig muzsikálni…
  hajtani hajtani s hajtani a támadójátékot,s akkor meglesz a 7.cím…
  Go,Steelers,Go

Comments are closed.