O-line, olyan mint az ementáli

Tari Essex biztosan nem játszik Tampában.

Ezzel a steelers achilles pontja, -a támadó fal- tovább gyengült Willie Colon az előszezonban került az IR-re, Max Starks az szezon nyitón sántikált le, állítólag játszik ma, de kétlem hogy minden támadó játéknál a pályán lesz .

Most Essex  a szurkolók közé került. Így a jobboldali guard pozícióban a drafotolatlan másodéves Doug Legursky fog játszani.

Chris Kemoeatu a kezdő guardunk is a sérült listán van. Neki a térdével vannak problémái, de valószínű hogy játszik.

Az O-line két egészséges tagja a Adams és a első körös Pouncey.

Pouncey parádésan játszik, de a Dallasból igazolt 13 szezonjában járó Adamsról sajnos ez nem mondható el.

Az offence fal idáig is a leggyengébbek közé tartozott az NFL-ben, ezt mi sem  igazolja jobban, hogy az 2006 szezontól kezdődően 202 sacket engedtek az ellenfeleknek ami a legtöbb a vonatkozó időszakra. A 202 sackből kettő Ben agyrázkódásával végződött.  

Összegezve az

 • O-line romokban
 • 4. számú irányítóval lépünk ma pályára,

így  nem meglepő ha azt mondom, hogy ma is  a védelmen múlik minden.

Kickoff  ma 19:00 -kor Tampában a Raymond James Stadiumban.

Go Steelers!

Facebook hozzászólás

Hozzászólás

55 thoughts on “O-line, olyan mint az ementáli

 1. Sajnos a védelem sem fogott ki eddig jó napot. A sorozatos miss tacklek miatt nagyon haladnak. Jól zárnak és nyitnak utat a futáshoz a Bucs játékosai. Dobálni veszélyes mert talán a mi védőink azonos képességüek mint az ő elkapóik.

 2. Azt hiszem charlie apó elkapta a fonalat. Tudtuk, hogy bivalyerős keze van, csak rettegtem a hibáktól. Innen már a D-nek ki kell védekezni. Még egy pár pont és azt hiszem megtörnek.:-)

 3. Gratulálok uram. Ebben az időszakban, mivel ikreim vannak vállaltam az esti ringatást. Gondolhatod két autós hardoó a földön én nézem a tévét és közben ringatok. Enyéim is szeptemberiek, 19. Én pedig 5-e. Ez egy ilyen hónap.

  1. Kaptak két 1 méter magas lufibohócot a szülinapjukra. Az egyik úgy szalad át köztük mint állat. Mikor anyja mesélte mi volt az első reakcióm? Jó focista (amerikai) lesz. 🙂

 4. jobb bizony….még közben vacsiztam is, mert csak most értem haza munkából….amúgy Monoron lakom legközelebb pedig majd skypen folytassuk ha van neked…kár volt ezért az 1 yardos szituért

 5. meccs után felveszlek….mivel most kikapcsoltam a skype-t valamiért már nem tudom visszakapcsolni, csak ha újraindítom….
  ez az utolsó védekezés nem tetszett, mintha már nem vennék komolyan

 6. Valami azt súgja, hosszú szezonunk lesz… Tudom, hogy a neheze még csak most jön, de a srácokat a szezon előtti balhék +kritikák, illetve a sorozatos sérülések csak dacosabbá tették, hogy azt ne mondjam “megacélozták”!
  Csak így tovább!

 7. Sajna a Hollók vezetnek ismét. És sajna a Pats is nyerésre áll, hogyan fogom így cukkolni a kollégáimat. Múlt héten végig röhögtem rajtuk. Csak nekünk ne legyen vesztes meccsünk mert akkor amit én kapok….

Comments are closed.