Nem sikerült legyőzni, de meglepni igen a NE csapatát

Az éjszakai találkozón sok mindenre kereste a Steelers is és liga többi csapata is, rajtunk keresztül, a választ. Valóban botlás volt a Miami elleni teljesítmény? TB egy csapásra esett vissza ekkorát?

A válasz igen es nem. Persze nem ennyire egyszerüen kaptuk meg.

A találkozó egyértelműen a szezon legjobb planjét hozta Steelers részről a labda minden oldalán. Eldobtuk a biztosan nem működő zóna védekezést és emberezésre váltottunk. Hasznosnak is tűnt. 

Az O viszonylag hosszu drive-kal lent tartotta Tom Bradyt az oldalvonal mellett. Az összecsapás elején egyértelműen a vendégek gyenge pontját támadtuk a levegőben. Viszonylag kevés cipeléssel megbízva Bellt

Aztán a mérkőzés közben az arányok kiegyenlítődtek sőt érthetetlen okból a működő passzjátékot “hanyagolva” elkezdett a támadó oldal futni. Ezt a NE egészen jól tudta kontrolállni. Ez volt talán az a hiba amely miatt elkezdett kicsúszni a meccs. 

A védelmünk jól tartotta a Brady által dirigált támadásokat. A végére azonban a szokásos TB-Gronk páros hozta magát 3 play és pár perc alatt TD-t szereztek 2 pontossal megspékelve. Ekkor jött az amiben senki a pályán levőkön kívül nem hitt. Ben és JuJu és egy olyan play ami felvillantotta a reményt akár a győzelemre is. 

A többit mindenki tudja hiszen “rólunk szólnak a hírek, velünk van tele a sajtó”. Született egy döntés amely sok vitát kavar majd a jövőben is, de most biztosan komoly viharok vannak. 

A vége egy szoros NE siker, de a találkozó megmutatta, hogy ez a Patriots verhetőbb idén mint eddig bármikor. 

Sajnos ismét komoly árat fizettünk ezért a vereségért. AB84 megsérült és az alapszakaszban biztosan nem láthatjuk már egy izomszakadás miatt. Conner is kiskocsival hagyta el a pályát. ACL vagy MCL sérülés. 

2 találkozó van még vissza az alapszakaszból. A Texans és a Browns ellen. A 2. kiemelés az AFC-ben meglehet, de mindenképpen  fontos ehhez a győzelem mindkét meccsen. Amennyiben a Pats esetleg bukik akkor még az első kiemelés is az ölünkbe hullhat, de a Jags is lőtávolon belül van és ha hibázunk előzhetnek. 

Hát figyeljük a híreket AB es Conner sérüléséről. Ami jó hírnek tekinthető. Shazier a helyszínen nézte meg az összecsapást. Azt nem tudjuk, hogy tolószékben vagy hogyan. Erről nem szólt a fáma. 

Facebook hozzászólás

Hozzászólás