Mi újság a csapatnál?

Egyre inkább közeledünk az év legfontosabb és legjobban várt eseményéhez a vasárnap éjszakai Super Bowl-hoz. Faragó Ricsiék ma reggel elutaztak Dallasba, hogy ma estétől a helyszínen közvetítsék a XLV. Super Bowl eseményeit és majd vasárnap este, magyar idő szerint hétfő hajnalban sorra kerülő összecsapást a Pittsburgh Steelers és a Green Bay Packers csapata között.

Hosszú és fárasztó út lesz ez nekik és ugyanez volt jellemző a döntőben részt vevő csapatok számára is. A célt azonban a csapatok már elérték. Nagyon kemény számtalan sérüléssel tarkított mérkőzés után most az utolsó összecsapásra készülhetnek.

Az első részgyőzelem már megjött. Troy Polamalut választották az újságírók szavazata alapján az év legjobb védőjének. Szoros volt ez is, akárcsak az egész szezon, hiszen Troy 17szavazatot kapott és a második helyezett sajtfejű Matthews 15-öt. A további sorrend 8 szavazattal James Harrison, 6-al pedig a Bears játékosa Julius Peppers. Szavazatot kapott még Urlacher, Ed Reed és Ngata.

Troy Polamalu lett tehát a 6. olyan Steeler, aki megkapta ezt a díjat, de Ő természetesen csak szerényen annyit mondott, hogy ehhez az egész csapat kellett.

A csapat készen áll tehát és a fiúk jókedvűen nyilatkoznak az esélyekről. Ward még cowboynak is beöltözött, ha már egyszer Texas állam ad otthont a döntőnek.

Ennyit tehát a teljesen pozitív hírekről, most jöjjenek a kevésbé jó hírek.

Kedden vagy szerdán megy újra MRI vizsgálatra Aaron Smith DE és akkor derül majd ki, hogy tudja e vállalni a játékot a hétvégén. Persze ő nagyon szeretné, de mindennél fontosabb, hogy a rájátszásra igencsak feléledő Packers futójáték útjába egy egészséges 100%-os ember álljon. Ha ezt úgy hívják, hogy Ziggy Hood az nagyon jó. De ha esetleg úgy hívnák időnként, hogy Aaron Smith, az bizony hatalmas erősödést jelentene, a második Steel Curtain számára.

Ami pedig a jelenlegi legrosszabb hír a csapat háza táján, hogy úgy tűnik eldőlni látszik a harc, amelyet az orvosok folytatnak Maurkice Pouncey lábának harcra késszé tétele kapcsán. A törés és az erős rándulás miatt még mindig mankóval kell járnia és bár Tomlin edző még mindig nem adta fel, azért ez nem kecsegtet túl sok jóval. Ezen pozícióban pedig egy nagyon jó lábakon álló ember fog kelleni, hiszen a liga egyik legjobb NT-je áll a másik oldalon.

A többi sérültünk már edzett a csapattal.

Továbbra is várjuk a kérdéseket a Steelers játékosaihoz, illetve találkozunk akkor vasárnap késő este a Chiliben!

Facebook hozzászólás

Hozzászólás

12 thoughts on “Mi újság a csapatnál?

 1. Inne is hatalmas gratuláció Troynak, hihetetlen szimpatikus és szerény a nyilatkozata!
  Nem nagyon lehet vitatkozni az eredménnyel, nagyon jó helyre került ez a trófea is!!
  Pouncey, Pouncey…. :-/ még mindig nem adom fel én sem, hacsak pénteken tudna edzeni…. Nem sok szivárog ki a rehabjáról, talán ez adhat némi reményt még.

 2. Miért érzem én azt, hogy fog játszani Pouncey?
  Polamalura már lassan elfogynak a jelzők, egyszerűen zseniális, a mentalitásáról, vagy hozzáállásáról nem is beszélve.

 3. Meg kellene valahogyan köszönni a játékosoknak, hogy – elég sokan – folyamatosan közvetítik az eseményeket a közösségi oldalakon!!!

  “The circus they call media day is finally over.” JH legutóbbi bejegyzése. (Remélem Ricsiékre nem nézett nagyon morcosan!)

  1. erre még tuti nem értek oda….szerintem csak mostanában érnek Dallasba…persze ilyenkor délután van még ott

    1. Már hétfő du. landoltak a srácok, tisztára Pittsburghbe érzik magukat a fagy és jég miatt :-D.

     Pouncey…. remek hír, ennél jobb nem is lehetne.

     Az első média napon Harrison nem hazudtolta meg magát és jól belemart abba a “hímtag”Goodellbe….

     “I don’t want to hurt nobody, I don’t want to step on nobody’s foot and hurt their toe, I don’t want to have no dirt or none of this rubber on the field fly into their eye and make their eye hurt, I just want to tackle them softly on the ground and, if y’all can, lay a pillow down where I’m going to tackle them so they don’t hit the ground too hard, Mr. Goodell.”

     Van bőr a képén, imádom ezt a faszit 😀

 4. Van valami előrejelzés, hogy mennyi Steelers drukker lesz vasárnap a stadionban? Nagyon imádtam, hogy a XL és a XLIII döntőn gyakorlatilag otthon játszottunk!
  Gondolom most is jelentős túlsúlyban lesznek-leszünk (a mázlisták!)!

  1. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy csak az ér oda biztosan, aki gyalog megy. A játékosok meg is lepődtek, azt hitték, délre mennek.

 5. Ne temessük Pounceyt. Emlékezzetek csak a tavalyi SB-re ahol Freeney 2 hét alatt foltozták össze.
  Pouncey kezdeni fog és megnyerjük a Super Bowlt

 6. az volna a tiszteletteljes kérésem, hogy aki jól beszél angolul és éppen ráér…mondjuk holnap az jelentkezzen nálam egy kis érdekes feladatért!!!!
  Természetesen elég szorosan összefonódik a Steelersel, de nagyon nagy anyag, ezért egyedül nem fogom bírni!
  laszlo.kuhn@yahoo.com

Comments are closed.