Lássuk mire megyünk a nagymacskák ellen

Ma este a liga egyik hozzánk hasonlóan kétarcú csapatát fogadjuk. A vendégek komoly hullámvölgyben voltak az elmúlt szezonokban. Az idei évben azonban némi derengés látszik az alagút végén.

A Jaguars csapata a már saját hazai pályának számító Londoni mérkőzésén kis hijján lenullázta a Ravenst. Aztán  következő héten a kimondottan is 1/1-re hajtó Jets “elhúzta a nótajukat”.

Na azért  Steelers is tud hasonlóan ” komoly” teljesítményt felmutatni. Emlékszünk még a Bears győzelmére biztosan. Márpedig az az alakulat sem a liga elitjébe tartozik.

A szakírók szerint a Steelersnek nem lesz más dolga mint a futást megfogni. Hasonlót mondtak a Bears ellen is. Emlekszünk még az eredményre…….

Remeljük Haley mester most nem kombinálja túl az O plant és sima sallangmentes játékkal sikerül lehozni a találkozót. Lesz nehézseg, mert Gilbert a héten sem kész a játékra. Míg Bryantről az a hír jött, hogy egy betegség miatt kérdéses a pályára lépese. Gilbert hiánya fájó lehet, mert a JAX passzsiettetése egészen jó szinten van az idén.

A védelmünk egyértelműen esélyesként kell, hogy uralja a LOS-t. De tudjuk az egyértelmű és esélyes a Pittsburghi város Allegheny kerületében sok esetben az ellenkezőjét jelenti.

A Steelers annak ellenére, hogy a Liga nem adott ki közös akciós felhívást a mérkőzésen a Pink színt fogja preferalni a mellrák elleni küzdelem jegyében.

A héten sajnos nem tudtunk közös meccsnézést szervezni. A streameket megpróbáljuk a meccs előtt itt hozzászólásban illegve a facebookon is megosztani.

Hát akkor Here We Go Steelers.

Facebook hozzászólás

Hozzászólás