Game day week 1

Megkezdődik. Erre vártunk hónapok óta.

A két csapat egymás elleni nyitómeccs történelme régre nyúlik vissza. Ez lesz a 7. kick off game amelyen a Steelers számára a Browns csapatán kell sikeresen túljutni.

Az FO elmondhatjuk, hogy maximálisan jó munkát végzett. Az edzőtáborban megvolt a felkészülés. Mi van tehát hátra? Meg kell nyerni a bajnokságot. 

A keret és a stáb képes lehet erre. Nem tudhatjuk, hogy meg is teszik-e.

Nézzük, hogy az első fordulóban mit is várhatunk. 

A Cleveland Browns vendégei leazünk akik az előszezonban ugyan nem teljesítettek rosszul, de a csapat koránt sem mondható esélyesnek akár  csoport dobogójára sem.

A vendéglátók sok sebből véreznek.  Sok komoly és megjatározó játékost vesztettek. Elég ha a Steelershez igazoló Joe Haden-t említjük.  

A találkozó egyértelmű esélyese a helyszíntől függetlenül a Steelers. 

A sok B eggyüttállása az Offense oldalon egy olyan arzenált adhat Haley kezébe amiért minden edző a ligában a vasárnapi misén komolyan imádkozik. A D ugyan némi lyukasságot mutat, de biztos vagyok abban, hogy így is erősebb egység mint a vendéglátók védelme. Mint minden kick off game, láthattátok a Pats súlyos vereségét, ez is biztosan tartogat meglepetéseket. Azonban én személy szerint azt remélem, hogy s legnagyobb meglepetés azt éri aki az este késve érkezik a Dezsőbe, mert nem jut neki hely. Vagy az lehet még meglepetés, hogy éppen milyen sört csapolnak. 

Lehetőleg 18 órára mindenki érkezzen meg, mert egy nagy közös képet készítenénk. 

A Steelersből Hawking és Dupree azok akik feltehetőleg nem állnak majd rendelkezésre. Előbbi OUT utóbbi Questionable státuszon van. A vendéglátók listája lényegesen hosszabb, de státuszt egy játékos kapott csak így ott sem lesz igazán komoly hiányzó. Gerrett-et leszámítva.

Akkor nincs más hátra mint kezdődjön a 2017/18 -as NFL szezon a Steelers számára is. 

Here We Go

Facebook hozzászólás

Hozzászólás

2 thoughts on “Game day week 1

Comments are closed.