Dennis Dixon kiesett

A sérülése súlyosabb mint amilyennek látszott 3-5 hétig nem lesz bevethető.

Hétfőn ismét szerződést kapott Byron Leftwich, akivel szombaton szerződést bontottak. Leftwich még nem egészséges az utolsó előszezon meccsen neki is a térdében volt szalagszakadása.

A QB kérdés  így több mint aggasztó, hiszen Ben eltiltva, Denis sérült, Byron lábadozik, Charliet meg láttuk a Titans ellen.

De  sebaj van nekünk egy nagy D -k,  akik hozzák a meccseket.

Volt már ilyen, egészen pontosa  1976 -ban, amikor Terry lesérült és  8 meccs alatt Defense 30 pontot engedett az ellenfeleknek 5 mérkőzést  nullára hoztak.

Ezt a volt minden idők legjobb végelme NFL történetében amit úgy hívtak

“The Steel Curatin”.A sztorit itt meg nézheted!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=–IKFr14cy0[/youtube]

Go Steelers!

Facebook hozzászólás

Hozzászólás

4 thoughts on “Dennis Dixon kiesett

  1. Huh….nem semmi. Bár hozzáteszem Denis amíg játszott semmivel nem mutatott többet mint Charlie. Szerintem egy Tampa elleni meccset akkor is hozni kell, ha én irányítok, pedig akkor a futójáték erősen dominálna. Na de nem lebecsülve a Tampát sem, csak annyi dolga lenne az irányítónak, hogy néha legalább negyedenként egyet passzoljon, hogy ne 8-an figyeljenek a futójátékra. Ezen kívül szerintem úgyis mindenki tudja ha Ben nem játszik mi tuti futunk.
    De az egész nem számítana, ha végre az interception-ből meg tudnánk futni a TD-ket is!!!:DDD

    1. Ezt megerősítette az edző, de azért nem hiszem hogy a túl sok időt lesznek a pályán. 4 sackkel tuti számolhatunk.

  2. Hát igen nehéz lesz a hétvége. Talán Mendehall BUS-i magasságokba emelkedik és akkor nincs az a futás elleni védekezés ami megállítsa. A passzot szinte teljesen nélkülözni kell, túl sok eladott labda, lásd Titans v. 49ers, a tuti vereség. Rövid oldalpasszok talán mehetnek, de olyankor is izzadni fogok. Az azután következő hét maga lesz a pokol. Ravens ellen szinte O nélkül kiállni….
    Nem is kell kommentár.
    Go Steel city, Go Defense.

Comments are closed.