Big Ben visszatért


Hétfőn újra hivatalosan edzésbe állt a csapat első zámú sztár irányítója, hogy ki ő? A kérdésre mindenki azonnal fújja a választ. Igen ő az, akit vártunk, aki a jövő héten a csoport derbin győzelemre vezetheti a csapatot.

Azért azt a tényt, hogy Ben a tavalyi dényben játszotta utolsó tétmérkőzését és az eltiltása miatt gyakorlatilag 4 hete még csak a fociról „beszélnie” sem szabadott ne felejtsük szem elől. Egy sportolónál az ilyen hosszú kihagyások minden esetben formahanyatlással járnak, ezt sajnos nem lehet kivédeni. Ezért is van az alapszakasz előtt az elő szezon. Tudjuk, hogy ott nem a legjobbak játszanak, de az edző táborok után az a pár perc, amit meccskörülmények közt a pályántöltenek az aranynál is többet ér.

Az edzők és sporthoz értők közt általános az a nézet, hogyegy (legyen az bármilyen profi) sportoló az edzésen mutatott formájának, tudásának a 65-75%-át tudja nyújtani éles körülmények közt. A nagyon kiemelkedő képességű sportolók talán a 85% körüli teljesítést is tudják. Remélem, hogy ebben a rendelkezésre álló két hétben Ben megpróbál újra összeszoknia fallal és az újonc centerével.

A csapat megtette azt a szivességet, hogy az első négy mérkőzést pozitív mérleggel hozta, sőt voltak az első meccseken kifejezetten biztató jelek is.  Nem, nem a hét végi Ravens meccsre gondolok, bár ott is voltak kifejezetten pozitív dolgok, néha. Szeretném a Browns ellen a tavalyi majdnem Por Bowl-t érő formát, amellyel szerintem ezt a meccset gond nélkül hozhatjuk.

A jövő, hát az még homályos, ahogy yoda fogalamzott „sötét ködbe burkolózik”. Minden acélszívű ebben a két hétben azzal az imával kel és fekszik, hogy „Add uram, hogy erős legyen a keze és ne remegjen meg”. Szerintem odafennt ebben a két hétben külön osztályt alakítottak a Steelers hívők imáinak.


Végezetül egy rövid videó egy tavalyi edzőtáborról ahol, ki más, Polamalu egy IT csinál Ben

kárára. Ezért is lehetünk egy kicsit boldogok, hogy Troy a padon ül amíg Ben a pályán van.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1AES-wjO21k[/youtube]Facebook hozzászólás

Hozzászólás

Feliratkozás

Feliratkozás az email levelezőlistára, hogy megkapja az újításokat.

7 hozzászólás neki “Big Ben visszatért”

 1. kohász82 kategória: 05/10/2010 #

  Épp a legjobbkor jön vissza, a szezonunk legkeményebb periódusa jön a Browns elleni meccs után, három idegenbeli meccs, közte a címvédő ellen. Majd levezetésképp a Pats ellen főműsoridős meccs a Heinz Fielden… Szóval szerintem igencsak szükség lesz rá!

 2. Zarándok kategória: 06/10/2010 #

  Sziasztok!

  Szeretnék előre is elnézést kérni, ha valakit megbántok, nincs szándékomban. Nem vagyok egy nagy fórum látogató.
  5 éve vagyok NFL néző, kezdetektől a Pittsburgh Steelers rajongója. Nem rég úgy alakult, hogy kaptam 10db eredeti Reebok Pittsburgh Steelers sapkát. Egyet megtartottam magamnak, a többit szeretném eladni Steelers rajongóknak. Akit érdekel az kérem írjon egy mailt a csaba(pont)balind(kukac)gmail(pont)com mail címre.
  Nem kereskedő vagyok, csak nem tudok mit kezdeni 6db kötött és baseball sapkával.
  Természetesen tudok fényképeket küldeni a sapkákról.

  A legjobbakat
  Zarándok

 3. Klaci79 kategória: 06/10/2010 #

  Hello! Én nem hiszem, hogy ezzel bárkit is megbántanál. Kifejezetten jó ötlet, mert kevés Steelerses csecsebecséhez lehet itt hozzájutni. NEkem volt szerencsém kint venni egy sapit, de ha nem lenne tuti érdekelt volna. Bár az asszony folyamatosan rágja a fülem, hogy minek kellett sárgát vennem:D

  Egyébként igen, most nagyon fel kell kötni a gatyát. Ben remélhetőleg hozzá tudja tenni a maga plusszát a csapat eddigi jó teljesítményéhez és ha egy kicsit legalább azzal segítjük a védelmet, hogy többet tudna pihenni, már biztos vagyok, hogy az olyan meccsek mint a Ravens elleni volt, megnyerhetővé válnak majd!

 4. polamalu kategória: 06/10/2010 #

  Hölgyeim, Uraim!

  Az első felvételek és nyilatkozatok az edzésbe állt irányítóról. Természetesen mindenki örül,mert egy nagyszerű játékos és komoly vezéregyéniség. Az első képek aléapján a keze is megvan Reménykedjünk.
  Ígérem lesem a híreket és próbálok minnél több hasznos információt szolgáltatni.

  http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Roethlisberger-returns/fb350f03-9f8d-416f-a6c9-54a7dd959429

 5. Klaci79 kategória: 06/10/2010 #

  jó a video…azért ha Brett Kiesel-lel összefutnék egy sötét sikátorban….hát

  • polamalu kategória: 07/10/2010 #

   Lehet, hogy egy jóságos mackó, aki idős néniket segít át az utcán
   Valóban így arcról nem túl megnyerő, de azért mindannyian imádjuk a játéka miatt!!!!

 6. polamalu kategória: 07/10/2010 #

  Interjú Tomlin edzővel Big Ben visszatérése okán

  Kérdés: Nem félsz, hogy a most visszatérő Ben Rothlisberger nem tudja felvenni az alapszakasz sebességét? Tudtok tenni valamit, hogy ez a sebesség meglegyen?
  Válasz: Nem aggódom Ben miatt. Amennyiben RB vagy WR poszton játszana talán jobban aggódnék, az ő posztján ez nem annyira fontos. Vannak aggodalmaim, de nem olyan mértéküek amely miatt nem tudnék mondjuk aludni.