A Titánok sem értek fel a Pittsburghi gépezet kikapcsoló gombjához.

Az éjszaka megmutatta a Steelers, hogy amikor komolyan veszi a játékot akkor nem sok ellenfél van aki képes lehet megállítani.

Na ne rohanjunk ennyire előre, mire idáig eljutottunk addig történt egy és más. A csapat láthatóan nagyon komolyan felkészülve kezdte az összecsapást. Ennek az eredménye egy szép TD lett már a nyitó driveban. 2 perc 35 másodperc elteltével már 7-0 állt a Pittsburgh neve mellett a táblán. Szinte biztos, hogy valaki súgott, hogy az idegenben játszó Pingvinek is jól állnak és nem akartak a füvön sem lemaradni a srácok. 

A Tenesse nyitó játékánál egy kérdés volt, megszűnik-e a sorozat amely a leghosszabb az NFL-ben, hogy nyitó driveból nem kapunk TD-t. Hát nem hogy nem szűnt meg egy gyönyörű védőmunka és egy levadászott labda után egy rövid támadássorozattal már 10-0 volt a hazai csapat javára. 

Úgy látszott a Tennessee legénysége csak keresi önmagát az este folyamán. 

Azonban még a negyed folyamán egy TD-vel közelebb lopóztak a Titánok, de nem volt olyan meggyőző a játékuk, hogy komolyan aggódni kellett volna. Igaz ekkorra komoly visszaesés volt tapasztalható a Steelers offense-ben. A 2 negyed elején egy FG kísérlettel egyenlíthetett volna a vendég csapat azonban jött TJ Watt és ha már jött akkor bizony győzött is. A rúgást sikeresen blokkolta így az eredmény maradt a 10-7 a Pittsburghnek. 

Ezután az a gondolat támadt mindkét csapat fejében, hogy a hidegben nem kellene hagyni a puntereket megfázni. Még a végén egy csomó gyógyszerre költhetik azt a kevés meccspénzt.  

Egy pár punt ide punt oda után jött az a C. Sensabaugh CB aki bizony egy szerencsétlen sérülésnek köszönheti azt, hogy a pályára léphetett. A játékos Joe Haden helyett kapott lehetőséget. Mondjuk azt, hogy a bizalmat meghálálta? Meg bizony. Olyan remekbe szabott INT-et mutatott be, amelyre minden Steelers szurkoló kortyolt még egy sört (már ha megtehette és nem indult munkába reggel).

A félidőig még 2 FG-t tudott rúgni a hazai csapat így 16-7-el vonulhattak pihenni a felek. Ekkor mindenki azt gondolta, hogy ez ismét Boswell napja lesz. Hiszen az RZ támadójáték olyan szintre sűlyedt, hogy a gyorsliftek is percekig mentek le érte. Azonban szerencsére a 2. félidőre a lift visszaért, bár az első passzból 11 sec alatt a Titans közelebb férkőzött egy nagy csikordulás és nyikorgás után, lehet csak egy kikötött hajó lánca nyikorgott az Ohión, beindult a Ben-Bell-Brown-Bryant-JuJu gőzgép. 

A végét ismerjük. az ellen még egy FG-ra volt képes két INT mellett. Mi azonban feldobtunk még 26 pontot a táblára. 

AZ idei szezonban még nem volt olyan meccs ahol 30 pont fölé mentünk volna.

Ben dobott 4 TD passzt, 0 INT-el. 105,4-es passer rating

Brown elkapott 3 TD-t, köztük egy sisakost, ezt ni. 

 

Bryant is megkapta a lehetőséget. 2 szép elkapása volt és megmentette AB-t illetve a csapatot egy elvesztett labdától. Igaz a sporik benéztek egy szabályt és ez miatt így 11 yardos előnyt szereztünk. Ugyanis a 70-es évek vége óta van egy olyan szabályozás, hogy passzolt labdából születő fumble után a labdát a támadók részéről csak az azt elejtő játékos szedheti össze. Itt ugyebár Brown elejtette, majd Bryant rávetődött. Milyen jó, hogy nem ismerte Ő sem a szabályt. 

Összességében ez egy olyan találkozó lett amit már nyugodtan vállalhatunk. Nehezen indult be az eleje és ha az nincs akkor majdnem tökéletesnek is nevezhetnénk. 

A következő ellenfél a vezérét vesztett Green Bay lesz, ettől az egy nagyon jó csapat és nagyon komoly koncentrációt igényel majd. 

 

 

Facebook hozzászólás

Hozzászólás

Feliratkozás

Feliratkozás az email levelezőlistára, hogy megkapja az újításokat.

Hozzászólás lezárva.