A Steelers a Ravens otthonába látogat

Ezen a héten a Steelers a Baltimore Ravens otthonába látogat, ahol idei második mérkőzésüket játsszák. A két csapat múltját tekintve viszonylag kiegyenlített a küzdelem, a kivételes esetektől eltekintve általánosságban egy éven belül a csapatok egymás elleni mérlege 1 győzelem, 1 vereség. Reméljük, ez az idén sem lesz másképp, hiszen a Steelers győzelme szinte elengedhetetlen a PO-ba jutáshoz. A legutóbbi Ravens elleni mérkőzés sajnos vereséggel ért véget számunkra, persze aki látta a meccset tudja, hogy ehhez 2 kihagyott FG, valamint Big Ben hiánya is nagyban hozzájárult. Ezzel együtt a Baltimore csak hosszabbításban tudott győzni, ezért noha a Steelers most idegenben játszik, nagy esélyünk van a győzelemre. A Ravens ugyan már kiszállt a Playoffért folytatott küzdelemből, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a legnagyobb riválisa orra alá borsot törjön.

Most azonban a Ravens küzd irányítógondokkal, és jelenleg is nagy kérdés, ki fog végül kezdeni. A legutóbbi 2 mérkőzésükön Clausen irányított, és 2 TD passz mellett 3 INT-et szerzett összesen. A héten a hollók leszerződtették Ryan Mallettet, aki korábban a Texansnál és a Patriotsnál is volt csere QB. De ott van még harmadik lehetőségként Schaub is, egyelőre azt mondják, mindhárom opció lehetséges, természetesen többet nem árulnak el az edzők. De bárki is fog kezdeni, a Steelers secondarynek a múlt heti második félidei szereplését kell hoznia, hiszen bármelyik csereirányító sikeresen fog tudni passzolni, ha a védő 3 méterre van az elkapótól.

A statisztikák szerint hoznunk kell a mérkőzést, az Offense számai minden tekintetben verik a Baltimore-ét. Reméljük, ezek az adatok tovább erősödnek, és Big Benék parádéznak majd, amire minden lehetőségük adott, hiszen a Ravens főként LB-sérüléseiből adódóan nincs igazán nyomás. Továbbá a 4. héten ugyan Will Davis CB limitálni tudta Antonio Brownt, de az ő játékára most szintén nem számíthatnak a hollók. . A Defensenél árnyaltabb a helyzet, a Ravens D kevesebb yardot enged a levegőben, azonban futott yardokat tekintve a Steelers D van előrébb a rangsorban. Továbbá a Steelers védelme 5 ponttal kevesebbet enged az ellenfélnek meccsenként. A Ravens az utóbbi 3 mérkőzését elveszítette, míg a Steelers 3 győzelmet tudhat magáénak ebben az időszakban. A feladat nem teljesíthetetlen, egy olyan mérkőzést kell játszanunk, ahol az első perctől kezdve dominálunk az ellenfél felett. Ha ezt tudjuk teljesíteni, akkor nem egy fárasztó, hanem egy pihentetőbb játékot tudunk majd játszani, és a komoly sérüléseknek is kisebb a valószínűsége.

Ha a Steelers győzni tud, és emellett a Jets veszítene, akkor ezzel a PO-ban való részvételünk biztossá válna. Összességében elmondhatjuk, nem jelenthet gondot ez a győzelem, legalábbis egy olyan csapatnak nem, aki részt akar venni a rájátszásban. Egy olyan csapatnak, aki PO-ba szeretne kerülni, itt a győzelem elvárás is. Addig is GO STEELERS! Továbbá ezúttal is mindenkit szeretettel várunk a közös meccsnézésen, bővebb infó a facebook oldalunkon.

Facebook hozzászólás

Hozzászólás

6 thoughts on “A Steelers a Ravens otthonába látogat

  1. Ezt nem hiszem el. Ez tragédia egy éven belül kétszer kikapni a rusnya varjúktól. És így? Egy rossz rúgó /első meccs/ és egy gyenge napot kifogó Big Ben /második meccs/ miatt.

  2. A fizetési sapkánk fele sérült. A Barnák hisztizhetnek kedvükre, a Tigriseknek nagyon kiszaladt a szezon. Mi becsülettel tartjuk magunkat, s ilyen állapotban is oda-vissza vertük a legnagyobb ELLENFELÜNKET. Adok zsepit a tüsszögés (bors) miatt nektek. Így kell helytállni!
    GoRavens! Ravensnation! 🙂

Comments are closed.